Konfigurer Android Auto

Her er nogle trin til at komme godt i gang, hvis du ikke har brugt Android Auto før:

Vigtigt! Android Auto Android Auto er integreret i telefoner. Du behøver ikke at downloade den.

Android Auto på bilens skærm (med et USB-kabel)

Trin 1. Forbered din telefon og bil
  1. Sørg for, at din telefon opfylder minimumskravene.
  2. Bekræft, at din bil er kompatibel med Android Auto. Kontakt din lokale bilforhandler eller bilens producent, hvis du er i tvivl.
  3. Sørg for, at din telefon er inden for rækkevidde af dit mobildatanetværk. (Der bør være bjælker, som viser, at du har netværk såsom ).

Vigtigt! Android Auto Android Auto er integreret i telefoner. Du behøver ikke at downloade den.

Trin 2. Tilslut din telefon

Vigtigt! Sørg for, at bilen er parkeret, og at infotainmentsystemet er aktiveret. Vent et øjeblik på, at Android Auto konfigureres, før du begynder at køre.
  1. Slut et USB-kabel til bilens USB-port, og slut den anden ende af kablet til din telefon.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere Android Auto. (Din telefon beder dig muligvis om at opdatere Android Auto, før du fortsætter). Du kan få flere oplysninger i brugervejledningen til bilen eller ved at kontakte bilens producent.

Kør forsigtigt! Vær opmærksom på vej- og køreforholdene, og overhold altid gældende love.

Android Auto på bilens skærm (trådløs)

Trin 1. Forbered din telefon og bil

1. Sørg for, at din telefon opfylder minimumskravene.
  2. Bekræft, at din bil er kompatibel med trådløs Android Auto. Kontakt din lokale bilforhandler eller bilens producent, hvis du er i tvivl.
  3. Sørg for, at din telefon er inden for rækkevidde af dit mobildatanetværk. (Der bør være bjælker, som viser, at du har netværk såsom ).

Vigtigt! Android Auto Android Auto er integreret i telefoner. Du behøver ikke at downloade den.

Trin 2. Tilslut din telefon

Første gang du opretter trådløs forbindelse, skal du parre din telefon og bilen via Bluetooth.

Vigtigt! Sørg for, at Bluetooth, Wi-Fi og Lokationstjenester er aktiveret på din telefon, mens du gennemfører konfigurationen. Sørg for, at bilen er parkeret, og at infotainmentsystemet er aktiveret. Vent et øjeblik på, at Android Auto konfigureres, før du begynder at køre.

1. Gå til menuen Bluetooth på din telefon (du kan finde den under Indstillinger på telefonen).
  2. Hold stemmekommandoknappen på rattet nede for at åbne menuen og parre en ny telefon. Hvis menuen ikke vises, skal du tjekke vejledningen fra bilproducenten.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at parre din telefon med bilen via Bluetooth. (Din telefon beder dig muligvis om at opdatere Android Auto, før du fortsætter). Du kan få flere oplysninger i brugervejledningen til bilen eller ved at kontakte bilens producent.

Trin 3 Start Android Auto

Når din telefon er parret med din bil via Bluetooth, bør Android Auto starte inden for få sekunder. Hvis ikke, skal du følge vejledningen på skærmen for at starte Android Auto. Du skal muligvis trykke på Android Auto Android Auto på bilens skærm.

Kør forsigtigt! Vær opmærksom på vej- og køreforholdene, og overhold altid gældende love.

Fejlfinding

Hvis du ikke kan slutte din telefon til bilen via et USB-kabel eller trådløst via Bluetooth, kan du tjekke, om der er problemer med kompatibiliteten eller forbindelsen, og ellers kan du kontakte bilens producent.

Kør forsigtigt! Vær opmærksom på vej- og køreforholdene, og overhold altid gældende love.

Du kan få flere oplysninger i hjælpeforummet for Android Auto