Konfigurer Android Auto

Her er nogle trin til at komme godt i gang, hvis du ikke har brugt Android Auto før:

Android Auto på bilens skærm (med et USB-kabel)

Trin 1. Forbered din telefon og bil
  1. Sørg for, at din telefon opfylder minimumskravene.
  2. Bekræft, at bilen er kompatibel med Android Auto, og at Android Auto er aktiveret i bilens indstillinger. Kontakt din lokale bilforhandler, hvis du ikke er sikker.
  3. Sørg for, at din telefon har en god og hurtig mobildataforbindelse.

Trin 2. Tilslut din telefon

Tænd bilen, før du tilslutter telefonen for første gang. Sørg for, at bilen er parkeret, og at du har tid til at konfigurere Android Auto, før du begynder at køre.
  1. Slut et USB-kabel til bilens USB-port, og slut den anden ende af kablet til din Android-telefon.
  2. Din telefon beder dig muligvis om at downloade Android Auto-appen eller opdatere til den nyeste version af appen.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

Bluetooth aktiveres automatisk på telefonen, når Android Auto har forbindelse til bilen via USB.

Trin 3 Start Android Auto

Vælg Android Auto Android Auto på bilens skærm. Følg vejledningen for at komme godt i gang.

Kør forsigtigt! Vær opmærksom på vej- og køreforholdene, og overhold altid gældende love.

Android Auto på bilens skærm (trådløs)

Trin 1. Forbered din telefon og bil

1. Sørg for, at din telefon opfylder minimumskravene.
  2. Bekræft, at din bil er kompatibel med Trådløs Android Auto. Kontakt din lokale bilforhandler, hvis du ikke er sikker.
  3. Sørg for, at din telefon har en god og hurtig mobildataforbindelse.

Trin 2. Tilslut din telefon

Vigtigt! Første gang du opretter forbindelse mellem telefonen og bilen, skal du parre din telefon og bil ved hjælp af Bluetooth. Sørg for, at Bluetooth, Wi-Fi og Placeringstjenester er aktiveret under konfigurationen for at opnå de bedste resultater. Sørg for, at bilen er parkeret, og at du har tid til at konfigurere Android Auto, før du begynder at køre.
  1. Slut et USB-kabel til bilens USB-port, og slut den anden ende af kablet til din Android-telefon.
  2. Din telefon beder dig muligvis om at downloade Android Auto-appen eller opdatere til den nyeste version af appen.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

Trin 3 Start Android Auto

Der kan gå nogle sekunder, før din trådløse forbindelse er oprettet. Du skal muligvis trykke på Android Auto Android Auto på bilens skærm.

Trin 4. Afbryd forbindelsen til din telefon (fra trådløs projektion)

Hvis du vil stoppe med at bruge Trådløs Android Auto, skal du trykke på Luk køretilstand på skærmen med notifikationer på din telefon.

Kør forsigtigt! Vær opmærksom på vej- og køreforholdene, og overhold altid gældende love.

Hvis din bil ikke er kompatibel med Android Auto og ikke kan vise tjenesten på skærmen

Hvis du bruger Android 12, skal du skifte til den integrerede køreoplevelse Google Assistent-køretilstand

Kør forsigtigt! Vær opmærksom på vej- og køreforholdene, og overhold altid gældende love.

Du kan få flere oplysninger i hjælpeforummet for Android Auto