Betatest Android Auto

Hvis du har en Android-telefon*, kan du tilmelde dig vores betatestprogram. I programmet får du tidlig adgang til nye funktioner og opdateringer i Android Auto, før de udgives offentligt.

Som betatester kan du hjælpe os med at udvikle en bedre version af Android Auto. Du kan teste, hvor godt nye funktioner fungerer sammen med din specifikke telefon og dit køretøj i din del af verden.  Når du deler din feedback med os, bruger vi den til at planlægge forbedringer af fremtidige udgivelser.

Vigtigt! Vi anmoder om, at du ikke offentliggør eller deler de funktioner, du tester, før de er offentligt tilgængelige.

*Bemærk! Se, hvad du skal have for at bruge Android Auto sammen med din Android-telefon og dit køretøj, og hvilke lande tjenesten er tilgængelig i.

Tilmeld dig betatestprogrammet

Sådan bliver du betatester:

1. Gå til tilmeldingssiden for betatestere af Android Auto.
  2. Vælg Bliv tester.
  3. Gå til Google Play Butik, og opdater din Android Auto-app til betaversionen.

Vigtigt! Betatestversioner kan være mindre stabile, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke korrekt.

Betatestprogrammet giver dig tidlig adgang til nye Android Auto-funktioner. Du kan også downloade andre apps, som kan bruges sammen med Android Auto. Hvis du vil have tidlig adgang til nye funktioner i disse apps, kan du tjekke, om der er betatestprogrammer til disse. Her er nogle programmer, der kan være interessante for dig:

Hvis du vil have adgang til flere betatestprogrammer, kan du tjekke, om programmet er i Google Play Butik, gå til appens website eller kontakte udvikleren direkte.

Bemærk! Du kan kun have én installeret version af Android Auto på din telefon. Hvis der ikke findes en betaversion, får du den almindelige version, indtil den næste betaversion bliver tilgængelig.

Du kan forlade betatestprogrammet ved at følge vejledningen nedenfor.

1. Gå til frameldingssiden
  2. Vælg Forlad programmet.

Send os feedback

Som betatester kan du give os feedback, der hjælper os med at udvikle en bedre version af Android Auto. Vi vil gerne høre, hvordan nye funktioner fungerer i det virkelige liv. Rapportér problemer i bilen, når de opstår, og del nyttige oplysninger om problemet.

Hvis du vil sende feedback, skal du følge vejledningen hurtigst muligt, når problemet opstår.

1. Sørg for, at din telefon er forbundet med din bil via USB-kablet eller via en trådløs forbindelse.
  2. Hold fingeren på statusområdet (hvor du kan se klokkeslættet, signalstyrken og batteriets status) i et par sekunder.
  3. Når det er forsvarligt (ikke under kørsel), skal du tjekke, om du har fået en notifikation på din enhed, der giver dig mulighed for at udfylde rapporten til feedback.
  4. Tryk på OK på notifikationen.
  5. Vælg Android Auto Android Auto.
  6. Udfyld formularen, og tryk på knappen Send.
Vigtigt! Betatestere skal ikke længere aktivere udviklertilstand for at sende en fejlrapport.