Hitta en app som inte finns i appstartaren

Om du inte hittar dina appar i appstartaren på Android Auto kan de vara tillfälligt inaktiverade. Appar som du inte har använt på ett tag inaktiveras tillfälligt på Samsung-telefoner för att minska batteriförbrukningen. Apparna kan fortfarande visas på telefonen, men de visas inte i appstartaren på Android Auto förrän du har återaktiverat dem. Du kan även stänga av inställningen att appen ska inaktiveras automatiskt för varje app.

Återställa en oanvänd app

1. Öppna appen på telefonen så att den återaktiveras.
  2. Nästa gång du öppnar appstartaren bör du se appen.

Ändra inställningarna

1. Öppna batteriinställningarna på telefonen.
  2. Inaktivera Inaktivera oanvända appar automatiskt eller Sätt oanvända appar i viloläge.

Om du inte hittar batteriinställningarna ser du om enhetens tillverkare kan hjälpa dig