Een app zoeken die niet in de App Launcher staat

Als je je apps niet kunt vinden in de App Launcher van Android Auto, staan ze misschien tijdelijk uit. Samsung-telefoons zetten apps die je al een tijdje niet hebt gebruikt, tijdelijk uit om de batterij te sparen. Deze apps worden misschien nog steeds getoond op je telefoon, maar niet in de App Launcher van Android Auto totdat je ze weer aanzet. Je kunt de instellingen voor automatisch uitzetten ook handmatig voor elke app uitzetten.

Een niet-gebruikte app herstellen

1. Open de app op je telefoon om deze weer aan te zetten.
  2. De volgende keer dat je de App Launcher opent, zie je de app.

Je instellingen wijzigen

1. Ga op je telefoon naar de batterij-instellingen.
  2. Zet Niet-gebruikte apps automatisch uitzetten of Niet-gebruikte apps in slaapstand zetten uit.

Als je de batterij-instellingen niet kunt vinden, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat.