Finn apper som ikke er i appoversikten

Hvis du ikke finner appene dine i appoversikten i Android Auto, er de muligens midlertidig deaktivert. For å forlenge batterilevetiden deaktiverer Samsung-telefoner midlertidig apper du ikke har brukt på en stund. Disse appene kan fortsatt vises på telefonen din, men de vises ikke i appoversikten for Android Auto før du slår dem på igjen. Du kan også manuelt slå av innstillingene for automatisk deaktivering for hver enkelt app.

Gjenopprett ubrukte apper

1. Åpne appen på telefonen for å aktivere den igjen.
  2. Neste gang du åpner appoversikten , skal du se appen.

Endre innstillingene dine

1. Gå til batteriinnstillingene på telefonen.
  2. Slå av Deaktiver ubrukte apper automatisk eller Sett ubrukte apper i hvilemodus.

Hvis du ikke finner batteriinnstillingene, kan du få hjelp fra enhetsprodusenten