Find en app, der ikke er angivet på applisten

Hvis du ikke kan finde dine apps på applisten i Android Auto, kan de være midlertidigt deaktiveret. For at spare på batteriet deaktiverer Samsung-telefoner midlertidigt apps, du ikke har brugt i et stykke tid. Disse apps vises muligvis stadig på din telefon, men de vises ikke på applisten i Android Auto, før du genaktiverer dem. Du kan manuelt slå indstillingen om automatisk deaktivering fra for hver app.

Gendan en app, du ikke har brugt

1. Åbn appen på din telefon for at genaktivere den.
  2. Næste gang du åbner applisten , bør du kunne se din app.

Skift indstillinger

1. Gå til indstillingerne for batteriet på din telefon.
  2. Slå Deaktiver automatisk ubrugte apps eller Sæt ubrugte apps i dvale fra.

Hvis du ikke kan finde indstillingerne for dit batteri, kan du få hjælp af din enhedsproducent