Download apps på din Android-enhed

Du kan downloade omkostningsfri apps og købeapps via Google Play på din Android-telefon eller -tablet. Vi anbefaler, at du downloader apps via Google Play, men du kan også hente dem fra andre kilder.

Din Android-enhed har en sikkerhedsindstilling (Google Play Protect), som tjekker for potentielt skadelige apps, advarer dig og fjerner apps, hvis det er nødvendigt. Se, hvordan du kan beskytte dig selv mod skadelige apps.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Download apps fra Google Play

1. Åbn Google Play.
    • Brug appen Play Butik Google Play på din enhed.
    • Gå til play.google.com på din computer.
  2. Find en app, du vil have.
  3. Du kan tjekke, om appen er pålidelig, og finde ud af, hvad andre siger om den.
    • Se antal stjerner og downloads under appens titel.
    • Rul ned til sektionen "Bedømmelser og anmeldelser" for at læse de enkelte anmeldelser.
  4. Når du vælger en app, skal du trykke på Installer (ved omkostningsfri apps) eller appens pris.

Rapportér skadelige Google Play-apps til Google

Hvis du finder en app, som du mener er skadelig, må du meget gerne rapportere den til os. Se, hvordan du rapporterer skadelige apps.

Download apps fra andre kilder

Vigtigt! Hvis du downloader apps fra ukendte kilder, kan din enhed og dine personlige oplysninger være i fare.

• Din enhed kan blive beskadiget, eller du kan miste data.
  • Dine personlige oplysninger kan blive beskadiget eller hacket.
Hjælp Google med at beskytte mod skadelige apps fra andre kilder
  • Hvis du installerer apps fra andre steder end Google Play, kan din enhed sende oplysninger til Google om disse apps.

• Disse oplysninger hjælper Google med at beskytte alle mod skadelige apps. De kan omfatte logfiloplysninger, webadresser relateret til appen, enheds-id, Android-version og IP-adresse. Få flere oplysninger om Google Play Protect.