Download apps på din Android-enhed

Du kan downloade gratis apps og købeapps via Google Play på din Android-telefon. Vi anbefaler, at du downloader apps fra Google Play, men du kan også hente dem fra andre kilder.

Din telefon har en sikkerhedsindstilling (Google Play Protect), som tjekker for potentielt skadelige apps, advarer dig og fjerner apps, hvis det er nødvendigt.Se, hvordan du kan beskytte dig selv mod skadelige apps.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.0 og nyere versioner. Sådan tjekker du, hvilken Android-version du har.

Download apps fra Google Play

1. Åbn Google Play.
    • Brug appen Play Butik Google Play på din telefon.
    • Gå til play.google.com via din computer.
  2. Find en app, du vil have.
  3. Du kan tjekke, om appen er pålidelig, og finde ud af, hvad andre siger om den.
    • Se antal stjerner og downloads under appens titel.
    • Rul ned til afsnittet "Anmeldelser" for at læse de enkelte anmeldelser.
  4. Når du vælger en app, skal du trykke på Installer (ved gratis apps) eller appens pris.

Rapportér skadelige Google Play-apps til Google

Hvis du finder en app, som du mener er skadelig, må du meget gerne rapportere den til os. Se, hvordan du rapporterer skadelige apps.

Download apps fra andre kilder

Vigtigt! Hvis du downloader apps fra ukendte kilder, kan din telefon og dine personlige oplysninger være i fare.

• Din telefon kan blive beskadiget eller miste data.
  • Dine personlige oplysninger kan blive beskadiget eller hacket.
Hjælp Google med at beskytte mod skadelige apps fra andre kilder
  • Hvis du installerer apps fra andre steder end Google Play, kan din telefon sende oplysninger til Google om disse apps.

• Disse oplysninger hjælper Google med at beskytte alle mod skadelige apps. De kan omfatte logfiloplysninger, webadresser relateret til appen, enheds-id, Android-version og IP-adresse. Få flere oplysninger om Google Play Protect.