Baixar aplicacions al dispositiu Android

Pots baixar aplicacions gratuïtes i de pagament des de Google Play al telèfon Android. Et recomanem que baixis les aplicacions de Google Play, tot i que també les pots obtenir d'altres fonts.

El teu telèfon té una configuració de seguretat (Google Play Protect) que comprova si hi ha aplicacions que poden resultar perjudicials, t'avisa i, si cal, les suprimeix. Obtén informació sobre com pots protegir-te d'aplicacions perjudicials.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Baixar aplicacions de Google Play

1. Obre Google Play.
    • Al telèfon, fes servir l'aplicació Play Store Google Play.
    • A l'ordinador, ves a play.google.com.
  2. Cerca una aplicació que t'interessi.
  3. Per comprovar si l'aplicació és fiable, consulta què n'opinen altres persones.
    • A sota del títol de l'aplicació, pots veure'n la puntuació i el nombre de baixades.
    • Desplaça't cap a la secció "Ressenyes" per llegir ressenyes concretes.
  4. Un cop triada l'aplicació, toca Instal·la (en cas d'aplicacions gratuïtes) o el preu de l'aplicació.

Informar Google d'aplicacions malicioses de Google Play

Si trobes una aplicació que creus que pot ser perjudicial, fes-nos-ho saber. Obtén informació sobre com pots informar d'aplicacions malicioses.

Baixar aplicacions d'altres fonts

Important: si baixes aplicacions de fonts desconegudes, pots posar en perill el telèfon i la teva informació personal.

• El telèfon pot quedar danyat o perdre dades.
  • És possible que la informació personal pateixi atacs o resulti malmesa.
Ajudar Google a protegir-te d'aplicacions malicioses d'altres fonts
  • Si instal·les aplicacions d'altres fonts que no siguin Google Play, el telèfon pot enviar informació d'aquestes aplicacions a Google.

• Aquesta informació permet a Google protegir millor els usuaris contra les aplicacions perjudicials. Pot incloure informació del registre, URL relacionats amb l'aplicació, l'identificador del dispositiu, la versió d'Android i l'adreça IP. Més informació sobre Google Play Protect.

Articles relacionats