Baixar aplicacions al dispositiu Android

Pots baixar aplicacions sense cost econòmic i de pagament des de Google Play al telèfon o a la tauleta Android. Et recomanem que baixis les aplicacions de Google Play, tot i que també les pots obtenir d'altres fonts.

El teu dispositiu Android té una opció de configuració de seguretat (Google Play Protect) que comprova si hi ha aplicacions potencialment perjudicials, t'avisa i, si cal, les suprimeix. Obtén informació sobre com pots protegir-te d'aplicacions perjudicials.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Baixar aplicacions de Google Play

1. Obre Google Play.
    • Al dispositiu, fes servir l'aplicació Play Store Google Play.
    • A l'ordinador, ves a play.google.com.
  2. Cerca una aplicació que t'interessi.
  3. Per comprovar si l'aplicació és fiable, consulta què n'opinen altres persones.
    • A sota del títol de l'aplicació, pots veure'n la puntuació i el nombre de baixades.
    • Desplaça't cap a la secció "Puntuacions i ressenyes" per llegir ressenyes concretes.
  4. Un cop hagis triat l'aplicació, toca Instal·la (en cas d'aplicacions sense cost econòmic) o el preu de l'aplicació.

Informar Google d'aplicacions malicioses de Google Play

Si trobes una aplicació que creus que pot ser perjudicial, fes-nos-ho saber. Obtén informació sobre com pots informar d'aplicacions malicioses.

Baixar aplicacions d'altres fonts

Important: si baixes aplicacions de fonts desconegudes, pots posar en perill el dispositiu i la informació personal.

• El dispositiu pot quedar danyat o perdre dades.
  • És possible que la teva informació personal pateixi atacs o resulti malmesa.
Ajudar Google a protegir-te d'aplicacions malicioses d'altres fonts
  • Si instal·les aplicacions d'altres fonts que no siguin Google Play, el dispositiu pot enviar informació d'aquestes aplicacions a Google.

• Aquesta informació permet a Google protegir millor els usuaris contra les aplicacions perjudicials. Pot incloure informació del registre, URL relacionats amb l'aplicació, l'identificador del dispositiu, la versió d'Android i l'adreça IP. Informació sobre Google Play Protect.