Fest og løsne skjermer

Du kan feste skjermen til en bestemt app for å holde den synlig inntil du løsner den.

Du kan for eksempel feste en app og gi telefonen din til en venn. Mens skjermen er festet, kan vennen din bare bruke denne appen. For å bruke de andre appene dine igjen må du løsne appen fra skjermen.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå på festing av apper

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Sikkerhet eller Sikkerhet og posisjon og så Avansert og så Festing av apper.
  3. Slå på Festing av apper.

Når festing av apper er på, må du skrive inn PIN-koden, mønsteret eller passordet før du kan løsne den.

Fest skjermer

Gjør dette etter at du har slått på festing av apper:

1. Gå til skjermen du vil feste.
  2. Sveip opp til midten av skjermen og hold. Hvis dette ikke åpner Oversikt, går du til trinnene for Android 8.1 eller eldre:
    • Navigasjon med tre knapper: Trykk på Oversikt Oversikt
  3. Trykk på appikonet øverst på bildet.
  4. Trykk på Fest Fest.
Hvis du bruker Android 8.1 eller eldre
  1. Gå til skjermen du vil feste.
  2. Trykk på Oversikt Oversikt.
  3. Sveip opp for å se festeikonet Fest. Du ser det nederst til høyre på skjermen du har valgt.
  4. Trykk på festeikonet Fest.

Løsne skjermer

1. Velg hvordan du navigerer på enheten din. Finn ut hvordan du navigerer på Android-telefonen din
  2. Slik løsner du en skjerm:
    • Navigasjon med bevegelser: Sveip opp og hold.
    • Navigasjon med to knapper: Trykk og hold inne Tilbake Tilbake og Hjem Startside.
    • Navigasjon med tre knapper: Trykk og hold inne Tilbake Tilbake og Oversikt Oversikt.
  3. Hvis du blir bedt om PIN-koden, mønsteret eller passordet, må du skrive det inn.