Fasthold og frigør skærmbilleder

Du kan fastholde en apps skærmbillede for at bevare visningen, indtil du frigør det.

Du kan f.eks. fastholde en app og derefter give telefonen til en ven. Når skærmbilledet er fastholdt, kan din ven kun bruge den pågældende app. Hvis du vil bruge dine andre apps igen, kan du frigøre skærmen.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Aktivér skærmfastholdelse

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed eller Sikkerhed og placering Og så Avanceret Og så Skærmfastholdelse.
  3. Aktivér Skærmfastholdelse.

Når skærmfastholdelse er aktiveret, kan du vælge, om din adgangskode, dit mønster eller din pinkode skal angives, før skærmbilledet kan frigøres.

Fasthold en skærm

Når du har aktiveret skærmfastholdelse, skal du gøre følgende:

1. Gå til den skærm, du vil fastholde.
  2. Stryg op til midten af skærmen. Hvis Oversigt ikke åbnes, kan du gå til vejledningen for Android 8.1 og ældre versioner.
  3. Tryk på appens ikon øverst i billedet.
  4. Tryk på knappenålen Fasthold.
Hvis du bruger Android 8.1 eller ældre versioner
  1. Gå til den skærm, du vil fastholde.
  2. Tryk på Oversigt Oversigt.
  3. Stryg opad for at se knappenålen Fasthold. Den vises nederst til højre på den valgte skærm.
  4. Tryk på knappenålen Fasthold.

Frigør en skærm

1. Vælg, hvordan du finder rundt på din telefon. Se, hvordan du finder rundt på din Android-telefon
  2. Sådan frigør du et skærmbillede:
    • Navigation med bevægelser: Stryg opad, og hold fingeren nede.
    • Navigation med to knapper: Hold fingeren nede på Tilbage Tilbage og Hjem Hjem.
    • Navigation med tre knapper: Hold fingeren nede på Tilbage Tilbage og Oversigt Oversigt.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive din pinkode, dit mønster eller din adgangskode, skal du gøre dette.