Fasthold og frigør skærmbilleder

Du kan fastholde en apps skærmbillede for at bevare visningen, indtil du frigør det.

Du kan f.eks. fastholde en app og derefter give telefonen til en ven. Når skærmbilledet er fastholdt, kan din ven kun bruge den pågældende app. Hvis du vil bruge dine andre apps igen, kan du frigøre skærmen.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Aktivér appfastgørelse

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed eller Sikkerhed og placering og derefter Avanceret og derefter Appfastgørelse.
  3. Aktivér appfastgørelse

Når appfastgørelse er aktiveret, skal du indtaste din pinkode, dit mønster eller din adgangskode, før du kan frigøre appen.

Fasthold en skærm

Når du har aktiveret appfastgørelse:

1. Gå til den skærm, du vil fastgøre.
  2. Stryg op til midten af skærmen, og hold fingeren nede på skærmen. Hvis Oversigt ikke åbnes, kan du gå til vejledningen for Android 8.1 og ældre versioner:
    • Navigation med tre knapper: Tryk på Oversigt Oversigt
  3. Tryk på appens ikon øverst i billedet.
  4. Tryk på Fastgør Fasthold.
Hvis du bruger Android 8.1 eller ældre
  1. Gå til den skærm, du vil fastholde.
  2. Tryk på Oversigt Oversigt.
  3. Stryg opad for at se knappenålen Fasthold. Den vises nederst til højre på den valgte skærm.
  4. Tryk på knappenålen Fasthold.

Frigør en skærm

1. Vælg, hvordan du finder rundt på din enhed. Se, hvordan du finder rundt på din Android-telefon.
  2. Sådan frigør du en skærm:
    • Navigation med bevægelser: Stryg opad, og hold fingeren nede.
    • Navigation med to knapper: Hold fingeren nede på Tilbage Tilbage og Hjem Hjem.
    • Navigation med tre knapper: Hold fingeren nede på Tilbage Tilbage og Oversigt Oversigt.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive din pinkode, dit mønster eller din adgangskode, skal du gøre dette.