Udskriv fra din enhed

Du kan udskrive fra nogle apps på din telefon. Hvis du vil udskrive fra din telefon, skal du tilføje en printer, der kan modtage data via Wi-Fi eller mobilnetværk.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Aktivér eller deaktiver udskrivning på din telefon

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer Og så Udskrivning. Hvis du ikke kan se "Forbindelsespræferencer", kan du trykke på Udskrivning.
  3. Tryk på en udskrivningstjeneste, f.eks. Cloudprinter.
  4. Aktivér eller deaktiver udskrivningstjenesten.

Se og tilføj printere

Brug Google Cloudprinter

Sådan ser du tilgængelige printere og vælger imellem dem:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer Og så Udskrivning. Hvis du ikke kan se "Forbindelsespræferencer", kan du trykke på Udskrivning.
  3. Tryk på Cloudprinter.

Tryk på Mere Mere for at tilføje en printer eller administrere indstillinger for udskrivning.

Se, hvordan du bruger Google Cloudprinter med Android.

Tilføj og brug en ny udskrivningstjeneste

Sådan tilføjer du en ny udskrivningstjeneste:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer Og så Udskrivning. Hvis du ikke kan se "Forbindelsespræferencer", kan du trykke på Udskrivning.
  3. Tryk på Tilføj tjeneste.
  4. Angiv printeroplysningerne.

Sådan bruger du en ny udskrivningstjeneste, efter du har tilføjet den:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer Og så Udskrivning. Hvis du ikke kan se "Forbindelsespræferencer", kan du trykke på Udskrivning.
  3. Tryk på udskrivningstjenesten, f.eks. HP.

Tryk på Mere Mere for at administrere indstillinger for udskrivning.

Udskriv fra apps

Udskrivning foregår på forskellige måder, alt efter hvilken app du udskriver fra. Du kan ofte trykke på menuen Menu eller Mere Mere, og derefter trykke på Udskriv.

Det er ikke muligt at udskrive fra alle apps. I apps, hvor du ikke kan udskrive, kan du tage et screenshot af appen og derefter udskrive billedet. Se, hvordan du tager et screenshot.