Migrer fra Google Cloudprinter

• Google Cloudprinter udfases i december 2020.
  • Inden udgangen af 2020: Vi anbefaler, at du finder en anden løsning til udskrivning.
  • Fra og med den 1. januar 2021: Google Cloudprinter understøttes ikke. Uanset hvilket operativsystem en enhed har, kan den ikke udskrive ved hjælp af Google Cloudprinter.

Udskriv fra din enhed

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Find ud af, hvilken Android-version du har.

Du kan udskrive fra nogle apps på din telefon. Hvis du vil udskrive fra din telefon, skal du tilføje en printer, der kan modtage data via Wi-Fi eller mobilnetværk.

Aktivér eller deaktiver udskrivning på din telefon

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder og derefter Forbindelsespræferencer og derefter Udskrivning.
  3. Tryk på en udskrivningstjeneste.
  4. Aktivér eller deaktiver udskrivningstjenesten.

Tilføj og brug en ny udskrivningstjeneste

Sådan tilføjer du en udskrivningstjeneste:

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder og derefter Forbindelsespræferencer og derefter Udskrivning.
  3. Tryk på Tilføj tjeneste.
  4. Angiv printeroplysningerne.

Sådan bruger du en udskrivningstjeneste:

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder og derefter Forbindelsespræferencer og derefter Udskrivning.
  3. Vælg en udskrivningstjeneste, f.eks. HP.

Tryk på Mere Organiser for at administrere indstillinger for udskrivning.

Udskriv fra apps

Udskrivningsmetoden afhænger af den app, du udskriver fra.

Du kan ofte trykke på menuen Menu eller Mere Organiserog derefter Udskriv.

Tip! Ikke alle apps understøtter udskrivning. I apps, hvor det ikke er muligt, kan du udskrive et screenshot.