Afegir o suprimir un compte en dispositius Android

Per accedir al correu electrònic, als contactes i al calendari, i per obtenir aplicacions de Google Play Store, pots afegir comptes al teu telèfon. Quan afegeixes un Compte de Google, la informació associada se sincronitza automàticament amb el telèfon.

Quan suprimeixes un compte, també se suprimeix del telèfon tot el contingut associat a aquest compte, com el correu electrònic, els contactes i la configuració.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Afegir un Compte de Google o d'un altre tipus a un telèfon

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Contrasenyes i comptes. Si no trobes l'opció "Comptes", toca Usuaris i comptes.
  3. A "Comptes", toca Afegeix un compte.
  4. Toca el tipus de compte que vulguis afegir.
    • Per afegir el teu Compte de Google, tocaGoogle. Quan inicies la sessió amb un Compte de Google, el correu electrònic, els contactes, els esdeveniments del calendari i altres dades associades al compte se sincronitzen automàticament amb el dispositiu.
    • Per afegir el teu compte de Google Meet, toca Meet. Quan inicies la sessió amb el teu compte de Meet, pots fer i rebre videotrucades, crear reunions i trucar als dispositius enllaçats a Home.
    • Per afegir un altre compte personal, toca Exchange, Personal (IMAP) o Personal (POP3). Normalment, has de triar aquestes opcions si fas servir un programa de correu electrònic com ara Microsoft Outlook o Apple Mail. Obtén informació sobre com pots utilitzar IMAP o POP3 amb Gmail.
  5. Segueix les instruccions en pantalla.
  6. Si afegeixes comptes, has d'introduir el patró, el PIN o la contrasenya del dispositiu per motius de seguretat.

Consell: si vols deixar el dispositiu a un amic, en lloc d'afegir un compte, obtén informació sobre com pots crear un usuari independent o o un convidat temporal.

Suprimir un Compte de Google o d'un altre tipus d'un telèfon

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Contrasenyes i comptes. Si no trobes l'opció "Comptes", toca Usuaris i comptes.
  3. A "Comptes", toca el compte que vulguis suprimir A continuació, Suprimeix el compte.
  4. Per confirmar, toca Suprimeix el compte A continuació, Suprimeix el compte.
  5. Si és l'únic Compte de Google del dispositiu, n'hauràs d'introduir el patró, el PIN o la contrasenya per motius de seguretat.