Lähellä olevien laitteiden löytäminen ja määrittäminen

Voit löytää ja määrittää joitakin lähellä olevia laitteita Android-puhelimella.

Tärkeää:

Lähellä olevien laitteiden määrittäminen

Vaihe 1: Määritä puhelimesi

1. Tee nämä puhelimella, jos et ole vielä tehnyt niitä:
  2. Jos olet poistanut laiteilmoitukset käytöstä, ota ne käyttöön. Lue lisää ilmoitusten käyttöönotosta.

Vaihe 2: Määritä uusi laite

Voit määrittää Chromecastin, Wear OS ‑kellon, toisen Android-puhelimen tai ‑tabletin tai nopeaa parinmuodostusta käyttävän lisälaitteen. Jos lisävaruste tukee nopeaa parinmuodostusta, se mainitaan laitteen pakkauksessa. Monien laitteiden pakkauksessa lukee myös "Made by Google" tai "Made For Google". Etsi lisävarusteita Google Storesta.
  1. Käynnistä uusi, määrittämätön laite. Aseta laite parinmuodostustilaan.
  2. Kytke puhelimen näyttö päälle.
  3. Saat puhelimeen ilmoituksen uudesta määritettävästä laitteesta.
  4. Kosketa ilmoitusta.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.

Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Saat oletuksena ilmoituksia lähellä olevista laitteista, jotka voit ottaa käyttöön. Jos laitat ilmoitukset pois päältä, näet lähellä olevat laitteet edelleen puhelimen Asetukset-sovelluksessa.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google ja sitten Laitteet ja jakaminen ja sitten Laitteet.
  3. Laita Etsi laitteita lähistöltä päälle tai pois päältä.

Laitteiden määritysongelmien korjaaminen

Vinkki: Puhelin ei löydä ja määritä kaikkia laitteita automaattisesti. Jos et löydä laitetta Asetukset-sovelluksesta, kokeile muodostaa yhteys toisella tavalla, esim. Bluetoothin kautta. Lue lisää Bluetoothin käyttöönotosta..

Muita lähteitä