Cercar i configurar dispositius del voltant

Pots cercar i configurar alguns dispositius del teu voltant fent servir el telèfon Android.

Important:

Configurar dispositius nous del voltant

Pas 1: configura el telèfon

1. Si encara no ho has fet, segueix aquests passos al telèfon:
  2. Si has desactivat les notificacions del dispositiu, activa-les. Obtén informació sobre com pots activar les notificacions.

Pas 2: configura el dispositiu nou

Pots configurar un dispositiu Chromecast, rellotges Wear OS, altres telèfons i tauletes Android o accessoris que funcionin amb Vinculació ràpida. A les capses dels accessoris s'indica si funcionen amb Vinculació ràpida. En moltes també s'indica si són "Made by Google" (fet per Google) o "Made For Google" (fet per a Google). Troba accessoris a Google Store.
  1. Encén un dispositiu nou que encara no s'hagi configurat i activa-hi el mode de vinculació.
  2. Activa la pantalla del telèfon.
  3. Al telèfon, rebràs una notificació en què se't demanarà si vols configurar el dispositiu nou.
  4. Toca la notificació.
  5. Segueix els passos en pantalla.

Activar o desactivar les notificacions

De manera predeterminada, rebràs les notificacions dels dispositius que es troben a prop i que pots configurar. Si desactives les notificacions, encara podràs trobar els dispositius del teu voltant obrint l'aplicació Configuració del telèfon.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Google i, a continuació, Dispositius i compartició i, a continuació, Dispositius.
  3. Activa o desactiva l'opció Cerca dispositius propers.

Solucionar els problemes de configuració dels dispositius

Consell: el telèfon no pot trobar ni configurar tots els dispositius automàticament. Si no trobes cap dispositiu a l'aplicació Configuració, prova de connectar-t'hi d'una altra manera, com ara per Bluetooth. Informació sobre com pots activar el Bluetooth.