Få hjælp i en nødsituation med din Android-telefon

Du kan bruge appen Personlig sikkerhed til at gemme og dele dine info til nødsituationer. Din telefon kan også automatisk kontakte nødtjenester i visse lande og områder og hos visse mobilselskaber.

Vigtigt!

Forbered dig på en eventuel nødsituation

Vigtigt! Alle, der kigger på din telefon, kan se din besked og dine info til nødsituationer på låseskærmen, også selvom din telefon er låst. Du kan deaktivere denne indstilling i appen Sikkerhed Appen Sikkerhed.

Brug appen Personlig sikkerhed

Appen Personlig sikkerhed er tilgængelig på visse Android-enheder. Appen kaldes Personlig sikkerhed i Play Butik og i indstillingerne. På din liste over apps kaldes appen dog Sikkerhed Appen Sikkerhed.

Tip! Hvis du vil fjerne appen Sikkerhed fra din liste over apps, kan du deaktivere den. Se, hvordan du deaktiverer apps, der fulgte med din Android-telefon.

Du kan gøre følgende

• Hvis du bruger en telefon med Android 12 eller ældre, og appen Personlig sikkerhed ikke er installeret: Du kan logge ind med din Google-konto, tilføje kontaktpersoner i nødsituationer og angive helbredsoplysninger.
  • Hvis appen Sikkerhed er installeret: Du kan bruge Nødkald, Nøddeling, Sikkerhedstjek og kriseunderretninger.

Du skal bruge følgende

Nogle funktioner i appen Personlig sikkerhed kræver, at Lokationstjenester og tilladelser til visse funktioner er aktiveret, f.eks. Nøddeling, Registrering af bilulykke og kriseunderretninger. Lokationsdeling er kun tilgængelig i visse lande og regioner for visse brugertyper. Få flere oplysninger om Lokationsdeling.

Du kan dele din lokation i realtid med andre fra dine enheder via Lokationsdeling. Når du deler din lokation med en person, kan vedkommende se dit navn, dit billede og din lokation i realtid i Google-produkter, bl.a. Google Maps. Dine delte lokationsoplysninger kan omfatte:

• Din aktuelle lokation eller dine tidligere lokationer
  • Dine aktuelle aktiviteter, f.eks. om du kører i bil eller går en tur
  • Enhedsspecifikke oplysninger, f.eks. batteritid eller GPS-forbindelser
  • Dine steder, f.eks. hjem, arbejde eller destinationer
Tilføj info til nødsituationer i appen Personlig sikkerhed
Du kan tilføje personlige oplysninger i tilfælde af nødsituationer på din telefons låseskærm. Det kan f.eks. være oplysninger om blodtype, allergier og medicin.
  1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på Dine oplysninger.
  4. Tilføj dine nødoplysninger.
    • Sådan tilføjer du helbredsoplysninger:
      • Tryk på Helbredsoplysninger.
      • Tryk på elementet på den liste, du vil opdatere, for at tilføje oplysninger som f.eks. blodtype, allergier eller medicin.
    • Sådan tilføjer du kontaktpersoner ved nødsituationer:
      • Tryk på Nødkontakter og derefter Tilføj kontakt, og vælg den eksisterende kontakt, du vil tilføje.
Tips!
  • Hvis dine nødoplysninger skal vises, når din skærm er låst, skal du trykke på Adgang til nødoplysninger og derefter Vis, når enheden er låst.
  • Hvis du ikke har et SIM-kort eller eSIM på din telefon, kan du muligvis foretage nødopkald, men du kan ikke ringe til dine kontaktpersoner i nødsituationer. Se, hvordan du indsætter et SIM-kort.
Konfigurer og slå Alarm-SOS til eller fra
Hvis du er i en nødsituation, kan du bruge din telefon til at starte nødhandlinger, f.eks. ringe efter hjælp, dele din lokation med nødkontakter og optage video.
Vigtigt!
  • Registrering af bilulykke fungerer kun, hvis din telefon har et SIM-kort. Se, hvordan du tilføjer et SIM-kort.
  • Nødkald fungerer ikke i flytilstand, eller når batterisparefunktionen er aktiveret.
  • Nødkald er tilgængelig på enheder med Android 12 eller nyere.

Konfigurer og aktivér Nødkald

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og nødsituationer og derefter Alarm-SOS.
  3. Tryk på Start konfiguration nederst til højre.
  4. Hvis du har brug for hjælp, kan din telefon starte nødhandlinger.
    1. Tryk på Start for at konfigurere dit alarmnummer.
      1. Tryk på Skift nummer, hvis du vil ændre det lokale alarmnummer.
      2. Tryk på Næste, når du har det korrekte lokale nummer.
    2. Du kan dele dine lokationsoplysninger med og sende opdateringer til dine kontaktpersoner i nødsituationer ved at trykke på Start konfiguration og derefter Konfigurer.
      1. Tryk på Tilføj kontakt, og vælg derefter en kontakt, du vil dele oplysningerne med i en nødsituation.
      2. Vælg, hvilke oplysninger Alarm-SOS skal dele med din kontaktperson i nødsituationer.
      3. Tryk på Næste.
    3. Hvis du vil dele din lokation i en nødsituation, skal du give appen Personlig sikkerhed adgang til din lokation, når du bruger den.
      1. Tryk på Næste og derefter Mens appen bruges.
    4. Du kan få Alarm-SOS til at starte en optagelse i nødsituationer, mens du stadig bruger din telefons andre funktioner, ved at rulle ned og trykke på Start konfiguration.
      1. Hvis du vil optage video i nødsituationer, skal du trykke på Aktivér og derefter Mens appen bruges.
      2. Du kan vælge at dele din video automatisk med dine kontaktpersoner i nødsituationer, når den er sikkerhedskopieret til din enhed. Vælg Del automatisk efter sikkerhedskopiering og derefter Næste.
    5. Hvis du vil starte handlinger for Alarm-SOS, skal du vælge én af følgende muligheder:
      1. Vælg Tryk og hold for at starte handlinger.
      2. Vælg Start handlinger umiddelbart efter nedtællingen. Hvis du vil afspille en alarm i forbindelse med denne mulighed, skal du aktivere Afspil alarmlyd.
  5. Tryk på Udfør.

Vælg, hvordan du vil starte Nødkald

Du kan konfigurere Nødkald, så nødhandlingerne starter automatisk, eller du kan kræve et bekræftelsestrin, før handlingerne starter.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og nødsituationer og derefter Nødkald.
  3. Tryk på ikonet for Indstillinger under "Sådan fungerer det".
  4. Du kan konfigurere Nødkald på to måder:
    • Hvis du vil tilføje et bekræftelsestrin, før en nødhandling starter, skal du trykke på Tryk og hold nede for at starte handlinger.
    • Tryk på Start handlinger automatisk for at starte nødhandlinger automatisk efter en nedtælling på 5 sekunder.

Deaktiver Nødkald

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og nødsituationer og derefter Nødkald.
  3. Tryk på ikonet for Indstillinger under "Sådan fungerer det".
  4. Tryk på Deaktiver Nødkald.
Læg en besked på din låseskærm
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm.
  3. Under "Låseskærm" skal du trykke på Låseskærm og derefter Tilføj tekst på låseskærm.
  4. Skriv din besked. Det kan f.eks. være oplysninger, der kan hjælpe en person med at levere din telefon tilbage, hvis du mister den.
  5. Tryk på Gem.
Administrer dine notifikationer i forbindelse med nødudsendelser
Vigtigt! Du kan bruge notifikationer om nødudsendelser til at administrere visse beskeder i forbindelse med nødsituationer, f.eks. advarsler om katastrofer, notifikationer om trusler og underretninger om barnebortførelse.

Du kan aktivere eller deaktivere underretningstyper, finde tidligere underretninger og styre lyd og vibration.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Trådløst advarselssystem.
  3. Vælg, hvor ofte du vil modtage underretninger, og hvilke indstillinger du vil aktivere.

Administrer månedlige tests

Du kan ændre indstillingen for månedlige tests i "Indstillinger for udviklere". Andre indstillinger på din telefon ændres muligvis, når du aktiverer "Indstillinger for udviklere". Få flere oplysninger om Indstillinger for udviklere.
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Om telefonen.
  3. Tryk på Buildnummer 7 gange.
  4. Angiv din pinkode, din adgangskode eller dit mønster for at aktivere Indstillinger for udviklere.
  5. I appen Indstillinger på din telefon skal du trykke på Notifikationer og derefter Mobilbaseret varsling.
  6. Aktivér eller deaktiver Testalarmer.
Du kan deaktivere "Indstillinger for udviklere" i appen Indstillinger på din telefon ved at trykke på System og derefter Indstillinger for udviklere.

Få hjælp i en nødsituation

Brug Nødkald til at ringe efter hjælp, underrette dine kontakter og optage video

Vigtigt! Du kan ikke dele din lokation i realtid med kontaktpersoner i nødsituationer, medmindre du har en Wi-Fi- eller mobilnetværksforbindelse.

Hvis du er i en nødsituation, kan du bruge din telefon til at starte nødhandlinger, f.eks. ringe efter hjælp, dele din lokation med dine kontaktpersoner i nødsituationer og optage video.

1. Tryk på afbryderknappen mindst 5 gange på din telefon.
  2. Afhængigt af dine indstillinger skal du holde fingeren nede på den røde cirkel i 3 sekunder eller vente på, at den automatiske nedtælling starter nødopkaldet.
  3. Når du starter et nødopkald, begynder andre nødhandlinger baseret på dine indstillinger.

Vigtigt! Hvis du har aktiveret Nøddeling og videooptagelse, starter disse handlinger, mens dit opkald til nødtjenester foretages. Få flere oplysninger om optagelse af video i en nødsituation.

Optag video i en nødsituation

Sådan fungerer optagelse i nødsituationer

Du kan stadig bruge din telefon til andre opgaver, mens optagelse i nødsituationer er i gang. Du kan f.eks. bruge den til at dele din lokation med kontaktpersoner i nødsituationer og få hjælp fra lokale nødtjenester.

Vigtigt!

• Videooptagelse er udviklet til at optage nødsituationer og relaterede hændelser for at øge din personlige sikkerhed. Når du bruger funktionerne i vores produkter til at optage, uploade og/eller dele video- og lydindhold, f.eks. optagelser af en nødsituation, kan vi i tillæg til vores privatlivspolitik registrere brug af programmet, deling med kontaktpersoner i nødsituationer og visninger og downloads af videolinks.
  • Optagelser af nødsituationer kan være foruroligende for dine kontaktpersoner i nødsituationer og gøre dem meget bekymrede.
  • Brug funktionen til videodeling med omtanke. Det er dit ansvar at sikre, at du overholder loven, når du bruger funktionen, herunder alle gældende statslige og føderale love om videooptagelse eller aflytning.
  • Når du bruger denne funktion, accepterer du ovenstående erklæringer. Få flere oplysninger om vores vilkår og betingelser.

Hvis du åbner en anden app, der bruger dit kamera, sættes optagelsen i nødsituationen på pause. Når optagelsen i nødsituationen er sat på pause, vises en grå skærm. Du kan gå tilbage til optagelsen i nødsituationen ved at åbne appen Sikkerhed igen eller trykke på notifikationen øverst på skærmen.

Optagelse i en nødsituation kan optage og gemme video i op til 45 minutter. Kvaliteten af videoen er ca. 10 MB pr. minut.

Sådan fungerer automatisk deling

Hvis du aktiverer automatisk deling, bliver et link til din video automatisk delt med alle dine kontaktpersoner i nødsituationer efter hver optagelse. Hvis du ikke har konfigureret kontaktpersoner i nødsituationer, deles din video ikke med nogen. Hvis du beslutter, at du ikke vil dele videoen, har du 15 sekunder efter optagelsen til at annullere delingen. Delingen afhænger af din internetforbindelse, og der kan være en forsinkelse mellem, hvornår din optagelse er færdig, og hvornår du uploader og deler videoen. Alle nødkontakter, som du deler din video med, kan downloade en kopi af den.

Der kan kun være ét aktivt link til deling pr. video ad gangen. Hvert link, du opretter, har en udløbsperiode på 7 dage for at beskytte dit privatliv. Du kan til enhver tid deaktivere et link. Hvis du vil opdatere timeren for udløb, skal du deaktivere det eksisterende link og oprette et nyt link.

Sådan deaktiverer du et link til deling:

1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Dine oplysninger og derefter Dine videoer.
  3. Ud for en video skal du trykke på Mere Mere og derefter Stop deling og derefter Stop deling.

Tip! Tryk på Hent link til deling for at opdatere dit link til deling.

Nødoptagelse er beregnet til personlig brug i nødsituationer for at beskytte dig. Google deaktiverer automatisk et aktivt delt link, hvis det deles for meget.

Sådan fungerer automatisk sikkerhedskopiering

Optagelser i nødsituationer uploades automatisk til skyen for at forhindre datatab, hvis din telefon bliver væk eller ødelagt i en nødsituation. Det kræver en internetforbindelse at uploade til skyen, og det kan koste penge, hvis du har begrænset dataadgang. Uploadede optagelser i nødsituationer kan til enhver tid administreres via en internetforbindelse.

Sådan administrerer du dine videoer:

1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Dine oplysninger og derefter Dine videoer.
  3. Ud for en video skal du trykke på Mere Mere og derefter Del eller Slet.
Tip! Hvis du sletter en fil, slettes den permanent fra din Google-konto, og handlingen kan ikke fortrydes.
Utilsigtede opkald

Hvis du ringer til en nødtjeneste ved en fejl, skal du ikke lægge på. Fortæl alarmcentralens operatør, at opkaldet var utilsigtet, og at du ikke har brug for hjælp.

Find oplysninger til brug i nødsituationer
  1. På en låst skærm skal du stryge opad.
  2. Tryk på Nødsituation Og så Se info til nødsituationer.
Send automatisk din lokation

Din telefons lokation kan blive sendt til nødbehandlere, når du ringer eller sender en sms-besked til et alarmnummer, f.eks. hvis du ringer 911 i USA eller 112 i Europa, så de hurtigt kan finde dig.

Hvis Android Lokationstjeneste i nødstilfælde (ELS, Emergency Location Service) fungerer i dit land eller område og på dit mobilnetværk, og du ikke har deaktiveret tjenesten, sender telefonen automatisk sin lokation til nødbehandlere ved hjælp af ELS. Hvis ELS er deaktiveret, kan dit mobilselskab muligvis stadig sende enhedens lokation under et nødopkald eller i en sms.

Aktivér eller deaktiver Placeringstjeneste i nødstilfælde

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lokation og derefter Lokationstjenester og derefter Lokationstjeneste i nødstilfælde eller Google Lokationstjeneste i nødstilfælde.
  3. Aktivér eller deaktiver Lokationstjeneste i nødstilfælde eller Google Lokationstjeneste i nødstilfælde.

Sådan fungerer Lokationstjeneste i nødstilfælde

Din telefon bruger kun Lokationstjeneste i nødstilfælde (ELS, Emergency Location Service), når du ringer eller sender en besked til et alarmnummer.

Hvis du har aktiveret ELS på din telefon, anvender ELS muligvis Google Lokationstjenester og andre oplysninger til at fastslå den mest nøjagtige lokation for din telefon under et nødopkald. ELS sender muligvis også yderligere oplysninger som f.eks. det sprog, der er konfigureret på din enhed.

Din telefon gør disse data tilgængelige for autoriserede udrykningsberedskaber, så de bedre kan finde og hjælpe dig. Nødtjenester modtager disse data direkte fra din telefon, ikke fra Google.

Når du har afsluttet et opkald eller sendt en besked, mens ELS var aktiveret, sender din telefon analysedata samt data om brug og diagnostik til Google via Google Play-tjenester. Google bruger disse oplysninger til at analysere, hvor godt ELS fungerer, og modtager ikke nogen oplysninger, der kan identificere dig, herunder din lokation.

Når du sender din lokation via ELS, foregår det på en anden måde, end når du deler din lokation med Google Maps. Få flere oplysninger om Lokationsdeling med Google Maps.

Del din lokation med dine kontaktpersoner i nødsituationer
Du kan give dine kontaktpersoner i nødsituationer mulighed for at finde din lokation og modtage opdateringer om, hvor du er, og hvad dit batteriniveau er. Du skal give appen Personlig sikkerhed adgang til din lokation.

Hvis du vil bruge nøddeling, skal du gøre følgende:

• Tilføj mindst én nødkontakt
  • Giv appen Sikkerhed adgangstilladelser til lokation af typen "Mens de er i brug"
  • Sørg for at aktivere internetforbindelse og Lokationstjenester

Start nøddeling

1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Tryk på Nøddeling.
  3. Vælg, hvem du vil dele din lokation i realtid med.
    • Du kan også vælge at tilføje en meddelelse.
  4. Tryk på Del
    • Du kan trykke på notifikationsbanneret for at se oplysninger om din "nøddeling".

Tip! Hvis Lokationsdeling ikke er tilgængelig i dit land eller din region, får du vist en meddelelse i appen Sikkerhed.

Stop nøddeling

1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Nøddeling og derefter Stop og derefter Stop deling.
    • Du kan tilføje en note, hvor du forklarer, hvorfor du har stoppet nøddelingen.

Tip! Nøddeling afsluttes automatisk efter 24 timer.

Administrer indstillinger for Nøddeling

1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og nødsituationer > Nøddeling.
  3. Rul ned til bunden af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  4. Vælg de oplysninger, du vil dele med dine nødkontakter under en nøddeling.
  5. Slå Lokationsdeling på flere enheder til eller fra.

Tip! Når Lokationsdeling på flere enheder er aktiveret på en enhed, bruger vi enhedens lokation som backup, i tilfælde af at du starter en nøddeling på en anden enhed, men den anden enhed ikke længere kan dele sin lokation.

Planlæg et sikkerhedstjek
Hvis du vil have din telefon til at tjekke, om du er OK og underrette dine nødkontakter, hvis noget er galt, kan du planlægge et sikkerhedstjek. Du kan f.eks. køre et sikkerhedstjek, hvis du skal gå igennem et ukendt område, eller du skal til fest. Du skal give appen Sikkerhed adgangstilladelser til lokation af typen "Mens de er i brug".
  1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhedstjek.
  3. Vælg Årsag og Varighed.
    • Du kan indstille tjekket til en hvilken som helst varighed på op til 24 timer.
  4. Tryk på Næste.
  5. Vælg dine kontakter.
  6. Tryk på Start.

Tip! Hvis du aktiverer notifikationer for dine nødkontakter, får de besked, når et sikkerhedstjek er planlagt og afsluttet.

Angiv, at du er i sikkerhed

Når det er tid til at tjekke, om du er OK, får du en underretning, der varer 60 sekunder, inden nøddelingen starter. Hvis du angiver, at du er i sikkerhed, annulleres nøddelingen. Du kan til enhver tid stoppe tryghedstjekket via notifikationen. Hvis du ikke vælger en af mulighederne inden for 60 sekunder, starter nøddelingen.

1. Når du modtager notifikationen, skal du vælge en af mulighederne:
    • Jeg er okay
    • Start deling i nødsituation nu
    • Ring 112
  2. Hvis din telefon er låst, skal du muligvis låse den op.

Hvis din telefon slukker eller mister signalet, kører sikkerhedstjekket videre og starter en nøddeling med din sidst kendte lokation på det planlagte tidspunkt for sikkerhedstjekket.

Sådan underrettes kontaktpersoner i nødsituationer
Hvis du har slået notifikationer til for dine kontaktpersoner i nødsituationer, får disse kontaktpersoner en besked, når tryghedstjekket starter, med dit navn, varigheden af tryghedstjekket og en årsag, hvis du har tilføjet en. Hvis du manuelt starter en nøddeling senere, eller du ikke kan markere, at du er i sikkerhed, når din telefon tjekker, om du er OK, sender Google et link til visning af din lokation i realtid i Google Maps og dit resterende batteriniveau.
Nøddelingen og sikkerhedstjekket stopper, når du afslutter dem eller markerer, at du er i sikkerhed. Når de stopper, sender Google en ny besked til dine nødkontakter for at fortælle dem, at nøddelingen eller sikkerhedstjekket er afsluttet.
Del nødoplysninger med nødtjenester
Brug appen Personlig sikkerhed til at sende oplysninger til nødtjenester.
På din telefon:
  1. Åbn appen Personlig sikkerhed.
  2. Tryk på Dine oplysninger og derefter Adgang til nødoplysninger og derefter Del under et nødopkald.
Få kriseunderretninger
Når du har tilvalgt kriseunderretninger, får du besked om nødsituationer eller lokale kriser som f.eks. naturkatastrofer i appen Sikkerhed. Kriseunderretningerne indeholder et link til startsiden for appen Sikkerhed, hvor du kan finde yderligere oplysninger om hændelsen.
Kriseunderretninger er tilgængelige i alle lande og regioner og på alle sprog. Hvis din telefon er indstillet til et andet sprog end det lokale sprog, vises underretningen muligvis på det officielle sprog for den lokation, hvor du aktuelt befinder dig, i stedet for dit angivne sprog.

Aktivér eller deaktiver kriseunderretninger

1. Åbn appen Sikkerhed Appen Sikkerhed på din telefon.
  2. Tryk på Funktioner og derefter Kriseunderretninger.
  3. Aktivér eller deaktiver Kriseunderretninger.

Sådan sender Google kriseunderretninger

Google administrerer kriseoplysninger fra officielle lokale kilder. Hvis der opstår en krise, der påvirker den lokation, hvor du befinder dig, får du besked via appen Sikkerhed. Google sender kriseunderretninger på baggrund af en række forskellige faktorer, f.eks. internetforbindelsen i det pågældende område, tilgængeligheden af offentligt indhold fra myndigheder og andre autoriserede organisationer samt krisens omfang. Underretningerne leveres normalt på det sprog, der tales i det pågældende område, eller på engelsk. Få flere oplysninger om kriseunderretninger.

Få flere oplysninger om jordskælv i dit område

Din telefon kan registrere jordskælv i dit område. Du kan få flere oplysninger om jordskælv i nærheden ved at åbne Google Søgning og søge efter "jordskælv i [din by eller dit område]".

Hvis du ikke vil have, at din telefon bidrager til registrering af jordskælv, kan du deaktivere Google Lokationsnøjagtighed på din telefon.

Få varsler om jordskælv i nærheden
Din telefon kan anvende din omtrentlige lokation til at sende dig varsler om jordskælv i nærheden, som måler 4,5 eller derover.

ShakeAlert

Disse varsler om jordskælv er baseret på data fra ShakeAlert, og de er i øjeblikket aktive i følgende amerikanske delstater: Californien, Oregon og Washington.

Android-system til varsler om jordskælv

Disse varsler om jordskælv er baseret på Android-systemet til varsler om jordskælv.
Hvornår er Android-systemet til varsler om jordskælv aktivt?
  • Afghanistan
  • Albanien
  • Algeriet
  • Anguilla
  • Antigua og Barbuda
  • Argentina
  • Armenien
  • Aruba
  • Australien
  • Østrig
  • Aserbajdsjan
  • Barbados
  • Bangladesh
  • Belize
  • Bhutan
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Chile
  • Colombia
  • Kroatien
  • Cuba
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Djibouti
  • Dominica
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Eritrea
  • Etiopien
  • Falklandsøerne
  • Frankrig
  • Georgien
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Haiti
  • Honduras
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Iran
  • Irak
  • Israel
  • Jamaica
  • Jordan
  • Kasakhstan
  • Kosovo
  • Kirgisistan
  • Laos
  • Libanon
  • Malaysia
  • Moldova
  • Mongoliet
  • Montenegro
  • Myanmar
  • Nepal
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nordmakedonien
  • Oman
  • Pakistan
  • Palæstina
  • Papua Ny Guinea
  • Peru
  • Filippinerne
  • Portugal
  • Rumænien
  • Saint-Barthélemy
  • Saint-Martin
  • San Marino
  • Saudi-Arabien
  • Serbien
  • Sint-Maarten
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Salomonøerne
  • Somalia
  • Spanien
  • Schweiz
  • Tadsjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Østtimor
  • Trinidad og Tobago
  • Tunesien
  • Tyrkiet
  • Turkmenistan
  • Ukraine
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Venezuela

Varsler om jordskælv er som standard aktiveret. Du får muligvis ikke varsler om alle jordskælv i dit område, og du får kun underretninger i understøttede lande. Nogle gange kan du modtage en varsel, uden at du mærker et jordskælv i dit område.

Slå varsler om jordskælv til eller fra
Vigtigt! Din Wi-Fi- eller mobildataforbindelse skal være aktiveret, for at du kan modtage varsler.
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og nødsituationer og derefter Varsler om jordskælv.
    • Hvis du ikke kan se Sikkerhed og nødsituationer, skal du trykke på Lokation og derefter Avanceret og derefter Varsler om jordskælv.
  3. Slå Varsler om jordskælv til eller fra.