Obtenir ajuda durant una emergència amb el telèfon Android

Pots utilitzar l'aplicació Seguretat personal per desar i compartir la teva informació d'emergència. En alguns països i regions, i amb determinats operadors, el telèfon també pot contactar automàticament amb els serveis d'emergències.

Important:

Prepara't per a una emergència

Important: qualsevol persona que agafi el telèfon podrà veure el missatge i la informació d'emergència a la pantalla de bloqueig, encara que el telèfon estigui bloquejat. Pots desactivar aquesta opció de configuració a l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.

Utilitzar l'aplicació Seguretat personal

L'aplicació Seguretat personal està disponible en alguns dispositius Android. L'aplicació es mostra com a Seguretat personal a Play Store i a la configuració, però a la llista d'aplicacions només es mostra com a Seguretat Aplicació Seguretat.

Consell: per suprimir l'aplicació Seguretat de la llista d'aplicacions, pots desactivar-la. Obtén informació sobre com pots desactivar les aplicacions preinstal·lades al telèfon Android.

Què pots fer

• A Android 12 i versions anteriors, si l'aplicació Seguretat personal no està instal·lada al telèfon, pots iniciar la sessió amb el teu Compte de Google, afegir-hi contactes d'emergència i incloure-hi informació mèdica.
  • Quan l'aplicació Seguretat està instal·lada, pots utilitzar Emergència SOS, la compartició d'emergència, la comprovació de seguretat i les alertes de crisis.

Què necessites

Algunes funcions de l'aplicació Seguretat personal requereixen que els serveis d'ubicació i els permisos estiguin activats, com ara la compartició d'emergència, la detecció d'accidents de cotxe i les alertes de crisis. Per a alguns tipus d'usuaris, la compartició d'ubicació només està disponible en determinats països i regions. Obtén més informació sobre la compartició d'ubicació.

Pots compartir la teva ubicació en temps real amb altres persones des del dispositiu mitjançant la compartició d'ubicació. Quan comparteixes la teva ubicació amb algú, aquesta persona pot veure el teu nom, la teva foto i la ubicació en temps real en tots els productes de Google, inclòs Google Maps. La teva informació d'ubicació compartida pot incloure:

• La teva ubicació actual o ubicacions anteriors.
  • L'activitat que estàs duent a terme, com ara conduir o caminar.
  • Informació específica del dispositiu, com ara la durada de la bateria o les connexions GPS.
  • Els teus llocs, com ara casa teva, la feina o altres destinacions.
Afegir informació d'emergència a l'aplicació Seguretat personal
Pots afegir informació personal d'emergència a la pantalla de bloqueig del telèfon, com ara el grup sanguini, les al·lèrgies i els medicaments.
  1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Toca La teva informació.
  4. Afegeix la teva informació d'emergència.
    • Per afegir informació mèdica:
      • Toca Informació mèdica.
      • Per afegir informació com ara el grup sanguini, les al·lèrgies o els medicaments, toca l'element de la llista que vulguis actualitzar.
    • Per afegir contactes d'emergència:
      • Toca Contactes d'emergència i, a continuació, Afegeix un contacte i tria el contacte que vulguis afegir.
Consells:
  • Per mostrar la teva informació d'emergència quan la pantalla estigui bloquejada, toca Accés a la informació d'emergència i, a continuació, Mostra a la pantalla de bloqueig.
  • Si no tens cap targeta SIM ni eSIM al telèfon, és possible que puguis fer trucades d'emergència, però no podràs trucar als contactes d'emergència. Obtén informació sobre com pots inserir una targeta SIM.
Configurar i activar o desactivar Emergència SOS
Si et trobes en una situació d'emergència, pots utilitzar el telèfon per activar accions d'emergència, com ara trucar per demanar ajuda, compartir la teva ubicació amb els contactes d'emergència i gravar un vídeo.
Important:
  • El telèfon ha de tenir una SIM perquè la detecció d'accidents de cotxe funcioni. Obtén informació sobre com pots afegir una SIM.
  • Emergència SOS no funciona en mode d'avió o si la funció Estalvi de bateria està activada.
  • Emergència SOS està disponible a Android 12 i en versions posteriors.

Configurar i activar Emergència SOS

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Seguretat i emergència i, a continuació, Emergència SOS.
  3. A la part inferior dreta, toca Inicia la configuració.
  4. Si necessites ajuda, el teu telèfon pot iniciar accions d'emergència.
    1. Per configurar el número dels serveis d'emergències, toca Inicia.
      1. Si has de canviar el número d'emergència local, toca Canvia el número.
      2. Quan tinguis el número local correcte, toca Següent.
    2. Per compartir la informació de la teva ubicació amb els contactes d'emergència i enviar-ne actualitzacions, toca Inicia la configuració i, a continuació, Configura.
      1. Toca Afegeix un contacte i, a continuació, tria un contacte amb qui compartir informació durant una emergència.
      2. Tria quina informació vols que Emergència SOS comparteixi amb el teu contacte d'emergència.
      3. Toca Següent.
    3. Per compartir la teva ubicació en cas d'emergència, has de permetre que l'aplicació Seguretat personal hi accedeixi mentre utilitzes l'aplicació.
      1. Toca Següent i, a continuació, Mentre s'utilitza l'aplicació.
    4. Perquè Emergència SOS iniciï una gravació d'emergència mentre utilitzes altres funcions del telèfon, desplaça't cap avall i toca Inicia la configuració.
      1. Si vols gravar un vídeo d'emergència, toca Activa i, a continuació, Mentre s'utilitza l'aplicació.
      2. Pots triar si vols compartir el vídeo automàticament amb els teus contactes d'emergència un cop se n'hagi creat una còpia de seguretat al dispositiu. Selecciona Comparteix automàticament després de la còpia de seguretat i, a continuació, Següent.
    5. Per iniciar les accions d'Emergència SOS, tria una de les opcions següents:
      1. Selecciona Mantén premut per iniciar les accions.
      2. Selecciona Inicia les accions immediatament després del compte enrere. Si vols que soni una alarma amb aquesta opció, activa Reprodueix el so de l'alarma.
  5. Toca Fet.

Triar com pots iniciar Emergència SOS

Pots configurar Emergència SOS perquè les accions d'emergència s'iniciïn automàticament, o bé pots sol·licitar un pas de confirmació abans que s'iniciïn.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Seguretat i emergència i, a continuació, Emergència SOS.
  3. A "Com funciona", toca la icona Configuració.
  4. Pots configurar Emergència SOS de dues maneres:
    • Per afegir un pas de confirmació abans que s'iniciï una acció d'emergència, toca Mantén premut per iniciar les accions.
    • Per iniciar les accions d'emergència automàticament després d'un compte enrere de 5 segons, toca Inicia accions automàticament.

Desactivar Emergència SOS

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Seguretat i emergència i, a continuació, Emergència SOS.
  3. A "Com funciona", toca la icona Configuració.
  4. Toca Desactiva Emergència SOS.
Posar un missatge a la pantalla de bloqueig
  1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Pantalla.
  3. A "Pantalla de bloqueig", toca Pantalla de bloqueig i, a continuació, Afegeix text a la pantalla de bloqueig.
  4. Introdueix un missatge, amb informació que permeti a qui el trobi fer-te'l arribar, si mai el perds.
  5. Toca Desa.
Controlar les notificacions d'avisos d'emergència
Important: pots utilitzar les notificacions d'avisos d'emergència per gestionar missatges d'emergència determinats, com ara advertiments de desastres, notificacions sobre amenaces i alertes AMBER.

Pots activar o desactivar els tipus d'alerta, consultar les alertes anteriors i controlar el so i la vibració.

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Notificacions i, a continuació, Alertes d'emergència sense fil.
  3. Tria amb quina freqüència vols rebre alertes i quines opcions de configuració vols activar.

Controlar les proves mensuals

Pots canviar l'opció de configuració de les proves mensuals a "Opcions per a desenvolupadors". Si actives aquesta funció, altres opcions de configuració del telèfon poden canviar. Obtén més informació sobre Opcions per a desenvolupadors.
  1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Informació del telèfon.
  3. Toca Número de compilació 7 vegades.
  4. Per activar Opcions per a desenvolupadors, introdueix el teu PIN, la teva contrasenya o el teu patró.
  5. A l'aplicació Configuració del telèfon, toca Notificacions i, a continuació, Alertes d'emergència sense fil.
  6. Activa o desactiva Alertes de prova.
Per desactivar "Opcions per a desenvolupadors", toca Sistema i, a continuació, Opcions per a desenvolupadors a l'aplicació Configuració del telèfon.

Obtenir ajuda durant una emergència

Utilitzar Emergència SOS per trucar i demanar ajuda, alertar els contactes i gravar un vídeo

Important: no podràs compartir la teva ubicació en temps real amb els contactes d'emergència tret que tinguis una connexió a Internet Wi‑Fi o mòbil.

Si et trobes en una situació d'emergència, pots utilitzar el telèfon per iniciar accions d'emergència, com ara trucar per demanar ajuda, compartir la teva ubicació amb els contactes d'emergència i gravar un vídeo.

1. Al telèfon, prem el botó d'engegada 5 vegades o més.
  2. En funció de la teva configuració, mantén premut el cercle vermell durant 3 segons o espera el compte enrere automàtic per iniciar la trucada d'emergència.
  3. Un cop hagis iniciat una trucada d'emergència, s'activaran altres accions d'emergència segons la teva configuració.

Important: si has activat la funció Compartició d'emergència i la gravació de vídeo, aquestes accions s'iniciaran mentre es truca als serveis d'emergències. Obtén més informació sobre com pots gravar un vídeo en cas d'emergència.

Gravar un vídeo durant una emergència

Com funciona la gravació d'emergència

Mentre la gravació d'emergència està en curs, pots continuar utilitzant el telèfon per fer altres tasques, com ara compartir la teva ubicació amb els contactes d'emergència i obtenir ajuda dels serveis d'emergències locals.

Important:

• La gravació de vídeo està dissenyada perquè puguis gravar situacions d'emergència i esdeveniments relacionats i així millorar la teva seguretat personal. A més d'aplicar la nostra política de privadesa, quan utilitzes les funcions dels nostres productes per gravar, penjar o compartir contingut d'àudio i de vídeo, com ara gravacions d'una situació d'emergència, és possible que registrem l'ús de l'aplicació, la compartició amb els contactes d'emergència i les visualitzacions o baixades dels enllaços de vídeo.
  • Les gravacions d'esdeveniments d'emergència poden ser pertorbadores i angoixants per als teus contactes d'emergència.
  • Utilitza amb cura la funció per compartir vídeos. És responsabilitat teva assegurar-te que compleixes plenament la legislació quan utilitzes aquesta funció, incloses les lleis federals i estatals aplicables relatives a la gravació de vídeo i la connexió clandestina.
  • En utilitzar aquesta funció, admets i acceptes la informació anterior. Obtén informació sobre els nostres termes i condicions.

Si obres una altra aplicació que utilitza la càmera, la gravació d'emergència es posarà en pausa. Quan la gravació d'emergència està en pausa, la pantalla de la gravació es mostra de color gris. Per tornar a la gravació d'emergència, torna a obrir l'aplicació Seguretat o toca la notificació de la part superior de la pantalla.

La gravació d'emergència pot gravar i desar vídeos de fins a 45 minuts. La qualitat del vídeo és d'uns 10 MB per minut.

Com funciona la compartició automàtica

Si actives la compartició automàtica, després de cada gravació es compartirà automàticament un enllaç al teu vídeo amb tots els contactes d'emergència. Si no has configurat cap contacte d'emergència, el vídeo no es compartirà amb ningú. Si decideixes que no vols compartir el vídeo, tens 15 segons després de gravar-lo per cancel·lar-ne la compartició. La compartició depèn de la teva connexió a Internet, i pot passar una estona entre el moment en què finalitza la gravació i el moment en què es penja i es comparteix el vídeo. Els contactes d'emergència amb què comparteixis el vídeo poden baixar-ne una còpia.

Només pot haver-hi un enllaç de compartició actiu per vídeo cada vegada. Per protegir la teva privadesa, cada enllaç que es crea té un temporitzador de caducitat de 7 dies. Pots desactivar l'enllaç en qualsevol moment. Per actualitzar el temporitzador de caducitat, desactiva l'enllaç existent i crea'n un de nou.

Per desactivar un enllaç de compartició:

1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. A la part superior esquerra, toca La teva informació i, a continuació, Els teus vídeos.
  3. Al costat d'un vídeo, toca Més Més i, a continuació, Deixa de compartir i, a continuació, Deixa de compartir.

Consell: per actualitzar l'enllaç de compartició, toca Obtén l'enllaç per compartir-lo.

La funció Gravació d'emergència està dissenyada per fer-ne un ús personal en situacions d'emergència amb l'objectiu de protegir-te. Google desactivarà automàticament l'enllaç compartit actiu si es comparteix massa vegades.

Com funciona la còpia de seguretat automàtica

Les gravacions d'emergència es pengen automàticament al núvol perquè es conservin les dades si el telèfon es perd o es destrueix durant una situació d'emergència. Penjar dades al núvol requereix connexió a Internet i pot costar diners si tens accés limitat a les dades. Les gravacions d'emergència penjades es poden gestionar en qualsevol moment amb una connexió a Internet.

Per gestionar els vídeos:

1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. A la part superior esquerra, toca La teva informació i, a continuació, Els teus vídeos.
  3. Al costat d'un vídeo, toca Més Més i, a continuació, Comparteix o Suprimeix.
Consell: si suprimeixes un fitxer, se suprimirà permanentment del teu Compte de Google i aquesta acció no es podrà desfer.
Trucades per error

Si fas una trucada als serveis d'emergències per error, no pengis. Informa l'operador dels serveis d'emergències que la trucada s'ha fet sense voler i que no necessites ajuda.

Consultar la informació d'emergència
  1. En una pantalla bloquejada, llisca cap amunt.
  2. Toca Emergència A continuació, Mostra la informació d'emergència.
Enviar la ubicació automàticament

Per ajudar els serveis d'emergències a trobar-te ràpidament, es pot enviar la ubicació del telèfon quan truquis o enviïs un missatge de text a un número d'emergència, com ara al 911 als EUA o al 112 a Europa.

Si Servei de localització per a emergències (ELS) d'Android està disponible al teu país o regió i a la teva xarxa mòbil (i sempre que no l'hagis desactivat), el telèfon enviarà automàticament la ubicació als primers interventors a través d'aquest servei. Encara que estigui desactivat, és possible que l'operador de telefonia mòbil enviï la ubicació del dispositiu quan facis una trucada o enviïs un missatge d'emergència.

Activar o desactivar el Servei de localització per a emergències

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Ubicació i, a continuació, Serveis d'ubicació i, a continuació, Servei de localització per a emergències o Servei de localització per a emergències de Google.
  3. Activa o desactiva l'opció Servei de localització per a emergències o Servei de localització per a emergències de Google.

Com funciona el Servei de localització per a emergències

El telèfon només utilitza el Servei de localització per a emergències (ELS) si truques o envies un missatge a un número d'emergència.

Si el telèfon té l'ELS activat, és possible que aquesta funció utilitzi els serveis d'ubicació de Google i altres dades per determinar la ubicació més precisa del telèfon durant una trucada d'emergència. També pot ser que enviï informació addicional, com ara l'idioma en què està configurat el dispositiu.

El teu telèfon posa aquestes dades a disposició dels serveis d'emergències autoritzats perquè puguin localitzar-te i ajudar-te. Els serveis d'emergències reben aquestes dades directament del teu telèfon, no a través de Google.

Un cop finalitzes una trucada o envies un missatge de text durant els quals la funció ELS estava activada, el telèfon envia dades d'ús, d'analítiques i de diagnòstic a Google mitjançant Serveis de Google Play. Google utilitza aquesta informació per analitzar el funcionament d'ELS i no rep cap informació que et pugui identificar, inclosa la teva ubicació.

El procés d'enviar la teva ubicació amb l'ELS és diferent de quan la comparteixes amb Google Maps. Obtén més informació sobre Compartició d'ubicació de Google Maps.

Compartir la ubicació amb els contactes d'emergència
Pots permetre que els contactes d'emergència vegin la teva ubicació i rebin actualitzacions sobre aquesta i el teu percentatge de bateria. Has de donar permís a l'aplicació Seguretat personal per accedir a la teva ubicació.

Per utilitzar la compartició d'emergència, necessitaràs:

• Tenir com a mínim un contacte d'emergència.
  • Concedir a l'aplicació Seguretat els permisos d'ubicació "Mentre s'utilitza".
  • Connexió a Internet amb els serveis d'ubicació activats.

Iniciar una compartició d'emergència

1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. Toca Compartició d'emergència.
  3. Selecciona amb qui vols compartir la teva ubicació en temps real.
    • També pots afegir un missatge opcional.
  4. Toca Comparteix.
    • Pots tocar el bàner de notificacions per veure la informació de la "Compartició d'emergència".

Consell: si la compartició d'ubicació no està disponible al teu país o regió, es mostrarà un missatge a l'aplicació Seguretat.

Aturar la compartició d'emergència

1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. A la part superior esquerra, toca Compartició d'emergència i, a continuació, Atura i, a continuació, Deixa de compartir.
    • Pots afegir una nota per explicar per què has finalitzat la compartició d'emergència.

Consell: la compartició d'emergència finalitzarà automàticament al cap de 24 hores.

Gestionar la configuració de Compartició d'emergència

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. Toca Seguretat i emergència > Compartició d'emergència.
  3. Desplaça't fins a la part inferior de la pantalla i toca Configuració.
  4. Selecciona la informació que vols compartir amb els teus contactes d'emergència durant una compartició d'emergència.
  5. Activa o desactiva l'opció Compartició d'ubicació multidispositiu .

Consell: si la compartició d'ubicació multidispositiu està activada en un dispositiu, utilitzarem la ubicació del dispositiu com a còpia de seguretat en cas que iniciïs una compartició d'emergència en un altre dispositiu i aquest segon dispositiu ja no pugui compartir la seva ubicació.

Programar una comprovació de seguretat
Si vols que el telèfon comprovi que estàs bé i que notifiqui els teus contactes d'emergència en cas que tinguis problemes, pots programar una comprovació de seguretat. Per exemple, pots utilitzar aquesta funció quan caminis per una zona desconeguda o vagis a una festa. Has de concedir els permisos d'ubicació "Mentre s'utilitza" a l'aplicació Seguretat.
  1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. Toca Comprovació de seguretat.
  3. Selecciona el motiu i la durada.
    • Pots configurar qualsevol durada per a la comprovació fins a un màxim de 24 hores.
  4. Toca Següent.
  5. Selecciona els contactes que vulguis.
  6. Toca Inicia.

Consell: si actives les notificacions per als contactes d'emergència, reben un avís quan es programa una comprovació de seguretat i quan finalitza.

Marcar que estàs bé

Quan sigui el moment de comprovar la teva seguretat, rebràs una alerta durant 60 segons abans que comenci la compartició d'emergència. Si marques que estàs bé, la compartició d'emergència es cancel·larà. Pots aturar la comprovació de seguretat en qualsevol moment a través de la notificació. Si no tries cap de les opcions en un termini de 60 segons, s'iniciarà la compartició d'emergència.

1. Quan rebis la notificació, tria una de les opcions següents:
    • Estic bé
    • Inicia ara
    • Truca al 911
  2. Si el telèfon està bloquejat, pot ser que l'hagis de desbloquejar.

Si el telèfon s'apaga o perd el senyal, la comprovació de seguretat continuarà activa i iniciarà una compartició d'emergència amb la darrera ubicació coneguda a l'hora programada per a la comprovació.

Com es notifiquen els contactes d'emergència
Quan s'inicia una comprovació de seguretat, si actives les notificacions per als contactes d'emergència, rebran un missatge de text amb el teu nom, la durada de la comprovació de seguretat i un motiu, si n'has proporcionat algun. Més tard, si inicies una compartició d'emergència manualment o si no pots marcar Estic bé quan el telèfon comprovi com estàs, Google compartirà un enllaç per consultar la teva ubicació en temps real i el teu percentatge de bateria restant a Google Maps.
La compartició d'emergència i la comprovació de seguretat finalitzen quan les atures o quan marques que estàs bé. Quan s'aturen, Google n'informa els teus contactes enviant-los un altre missatge de text.
Compartir la informació d'emergència amb els serveis d'emergències
Utilitza l'aplicació Seguretat personal per enviar informació als serveis d'emergències.
Al telèfon:
  1. Obre l'aplicació Seguretat personal.
  2. Toca La teva informació i, a continuació, Accés a la informació d'emergència i, a continuació, Comparteix durant la trucada d'emergència.
Rebre alertes de crisis
Si actives les alertes de crisis, rebràs una notificació a l'aplicació Seguretat quan hi hagi emergències públiques o crisis locals, com ara desastres naturals. Les notificacions d'alertes de crisis inclouen un enllaç a la pàgina d'inici de l'aplicació Seguretat, on pots trobar informació addicional sobre l'esdeveniment.
Les alertes de crisis estan disponibles en tots els països i regions, i en tots els idiomes. Si el telèfon està configurat en un idioma diferent de l'idioma local, és possible que l'alerta es mostri en l'idioma oficial de la teva ubicació en lloc de l'idioma del telèfon.

Activar o desactivar les alertes de crisis

1. Al telèfon, obre l'aplicació Seguretat Aplicació Seguretat.
  2. Toca Funcions i, a continuació, Alertes de crisis.
  3. Activa o desactiva Alertes de crisis.

Com envia Google les alertes de crisis

Google gestiona la informació sobre crisis de fonts locals oficials. Si es publica una crisi que afecta la teva ubicació, l'aplicació Seguretat t'avisarà. Google publica alertes de crisis en funció de diversos factors, com ara la connexió a Internet de la zona afectada, la disponibilitat de contingut oficial dels governs i altres organitzacions acreditades, i els efectes de la crisi sobre el terreny. Les alertes normalment estan disponibles en els idiomes principals de la zona afectada i en anglès. Obtén informació sobre les alertes de crisis.

Trobar informació sobre els terratrèmols a la teva zona

El telèfon pot detectar terratrèmols a la teva zona. Per obtenir més informació sobre els terratrèmols que es produeixen a prop, obre la Cerca de Google i busca "terratrèmol a [la teva ciutat o regió]".

Perquè el telèfon deixi d'enviar informació que permeti detectar terratrèmols, desactiva la precisió de la ubicació de Google del telèfon.

Rebre alertes de terratrèmols que es produeixin a prop
El telèfon pot utilitzar la teva ubicació aproximada per enviar-te alertes sobre els terratrèmols que es produeixin a prop i que tinguin una magnitud de 4,5 o superior.

ShakeAlert

Aquestes alertes de terratrèmol es basen en les dades de ShakeAlert i actualment estan actives als estats dels EUA següents: Califòrnia, Oregon i Washington.

Sistema d'alertes de terratrèmol d'Android

Aquestes alertes de terratrèmol es basen en el sistema d'alertes de terratrèmol d'Android.
On està actiu el sistema d'alertes de terratrèmol d'Android
  • Afganistan
  • Albània
  • Algèria
  • Anguilla
  • Antigua i Barbuda
  • Argentina
  • Armènia
  • Aruba
  • Austràlia
  • Àustria
  • Azerbaidjan
  • Barbados
  • Bangladesh
  • Belize
  • Bhutan
  • Bolívia
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgària
  • Xile
  • Colòmbia
  • Croàcia
  • Cuba
  • Xipre
  • República Txeca
  • Djibouti
  • Dominica
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Eritrea
  • Etiòpia
  • Illes Malvines
  • França
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Grècia
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Haití
  • Hondures
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Iran
  • Iraq
  • Israel
  • Jamaica
  • Jordània
  • Kazakhstan
  • Kosovo
  • Kirguizistan
  • Laos
  • Líban
  • Malàisia
  • Moldàvia
  • Mongòlia
  • Montenegro
  • Birmània
  • Nepal
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Macedònia del Nord
  • Oman
  • Pakistan
  • Palestina
  • Papua Nova Guinea
  • Perú
  • Filipines
  • Portugal
  • Romania
  • Saint-Barthélemy
  • Saint Martin
  • San Marino
  • Aràbia Saudita
  • Sèrbia
  • Sint Maarten
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Illes Salomó
  • Somàlia
  • Espanya
  • Suïssa
  • Tadjikistan
  • Tanzània
  • Tailàndia
  • Timor Oriental
  • Trinitat i Tobago
  • Tunísia
  • Turquia
  • Turkmenistan
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Uzbekistan
  • Vanuatu
  • Veneçuela

Les alertes de terratrèmol estan activades de manera predeterminada. És possible que no rebis alertes de tots els terratrèmols que es produeixin a la teva zona, i només en rebràs als països admesos. De vegades, pot ser que rebis una alerta però que no percebis cap terratrèmol a la teva ubicació.

Activar o desactivar les alertes de terratrèmol
Important: per rebre alertes, has de tenir la Wi‑Fi o les dades activades.
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Seguretat i emergència i, a continuació, Alertes de terratrèmol.
    • Si no trobes l'opció Seguretat i emergència, toca Ubicació i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Alertes de terratrèmol.
  3. Activa o desactiva les alertes de terratrèmol.