Kahden sovelluksen samanaikainen näkeminen Androidilla

Joitakin sovelluksia voi käyttää yhtä aikaa muiden sovellusten kanssa. Voit myös katsoa videota pienessä ikkunassa samalla, kun teet jotain muuta.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Kahden sovelluksen samanaikainen käyttö (jaettu näyttö)

Tärkeää: Asetuksissa voi olla puhelinkohtaisia eroja. Pyydä lisätietoja laitteen valmistajalta.

1. Pyyhkäise näytön alareunasta ylös asti. Valitse Kaikki sovellukset Sovellukset-valikko, jos se on näkyvissä.
  2. Avaa sovellus.
  3. Pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin näytön keskiosaan.
  4. Kosketa sovelluksen kuvaketta pitkään.
  5. Valitse Jaettu näyttö.
  6. Näyttö jakautuu kahtia. Kosketa haluamaasi sovellusta toiselta näytöltä.

Palaa yhden sovelluksen näkymään: Vedä sovellusten välissä oleva palkki näytön ylä- tai alareunaan.

Yhden sovelluksen näkeminen ja toisen käyttö (kuva kuvassa)

Tärkeää: Asetuksissa voi olla puhelinkohtaisia eroja. Pyydä lisätietoja laitteen valmistajalta.

1. Avaa sovellus puhelimella ja aloita videon toisto.
  2. Valitse toinen seuraavista videosovelluksesta riippuen: Aloitusnäyttö Aloitusnäyttö tai Kuva kuvassa Kuva kuvassa. Jos kumpaakaan vaihtoehtoa ei näy, ominaisuus ei toimi tällä sovelluksella.
  3. Avaa toinen käytettävä sovellus.
  4. Sulje video vetämällä se näytön ulkopuolelle alareunan kautta.
Vinkki: Voit vetää videon haluamaasi kohtaan näytöllä. Jos haluat suurentaa videon, kosketa sitä Ja sitten Koko näyttö Koko näyttö.

Kuva kuvassa ‑tilan poistaminen sovelluksen käytöstä

Tärkeää: Asetuksissa voi olla puhelinkohtaisia eroja. Pyydä lisätietoja laitteen valmistajalta.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset Ja sitten Lisäasetukset Ja sitten sovellusten erikoiskäyttö Ja sitten Kuva kuvassa.
  3. Valitse sovellus.
  4. Poista käytöstä Salli kuva kuvassa.