Se to apps på samme tid i Android

Afhængigt af appen kan du nogle gange bruge mere end én app ad gangen. Du kan også se en video i et lille vindue, mens du laver andre ting.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Brug to apps på samme tid ("opdelt skærm")

Bemærk! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

1. Stryg opad fra bunden til toppen af skærmen. Hvis Alle apps Appmenu vises, skal du trykke på ikonet.
  2. Åbn en app.
  3. Stryg opad fra bunden til midten af skærmen.
  4. Hold appikonet nede.
  5. Tryk på Opdel skærm.
  6. Du kan nu se to skærme. Tryk på en anden app på den anden skærm.

Hvis du kun vil se én app igen: Træk bjælken mellem applikationerne til toppen eller bunden af skærmen.

Se én app, mens du bruger en anden ("integreret billede")

Med nogle apps, f.eks. Google Maps eller YouTube, kan du se appen i et lille vindue, mens du bruger andre apps. Du kan f.eks. se en video, mens du laver noget andet.

Bemærk! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

1. Åbn en app på din enhed, og afspil en video.
  2. Afhængigt af videoappen skal du enten:
    • Trykke på Startskærm Hjem. Hvis du ikke kan se Startskærm Hjem, skal du trykke på Startskærm Start.
    • Trykke på integreret billede Integreret billede.
  3. Åbn den anden app, du vil bruge.
  4. Du kan lukke videoen ved at trække den væk fra bunden af skærmen.

Vinduet med videoen kan trækkes til alle steder på skærmen. Hvis du vil gøre videoen stor igen, skal du trykke på videoen Og så Fuld skærm Fuld skærm.

Deaktiver integreret billede for en app

Bemærk! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og notifikationer Og så Avanceret Og så Særlig appadgang Og så Integreret billede.
  3. Tryk på en app.
  4. Deaktiver integreret billede.