Bruk Quick Share på Android-enheten din

Med Quick Share kan du umiddelbart sende og motta filer fra enheter i nærheten.

Viktig:

Juster innstillingene for Quick Share

1. Sveip ned øverst på skjermen.
  2. Trykk på Quick Share .
    • Gjør dette hvis du ikke finner Quick Share :
      1. Trykk på Rediger Endre
      2. Legg til Quick Share i hurtiginnstillingene.
  3. Velg hvem som kan dele med deg:
    • Enhetene dine: Enheten er synlig for de andre enhetene dine med samme Google-konto, selv når skjermen er av.
    • Kontakter: Enheten er synlig for kontakter i nærheten mens skjermen er på og låst opp.
    • Alle: Enheten er synlig for alle som er i nærheten, mens skjermen er på og låst opp.
      • Bare i 10 minutter: For å ivareta personvernet ditt bytter synligheten automatisk til det forrige valget etter 10 minutter.
  4. For å administrere flere innstillinger, for eksempel hvordan andre ser deg, trykk på Innstillinger nederst til venstre.
Del innhold med noen
  1. Åpne innholdet, for eksempel et bilde eller en nettside, fra en hvilken som helst app.
    • Quick Share har ingen grense på innholdsstørrelse eller antall filer, men appen du deler fra, kan ha det.
  2. Trykk på Del Del og så Quick Share .
  3. Sørg for at enheten du vil dele med, er i nærheten.
  4. Trykk på enheten du vil dele med.
    • Hvis du ikke finner enheten, må du sørge for at «Hvem kan dele med deg?» er konfigurert, og at skjermen er låst opp.
  5. Vent til den andre enheten godtar delingsforespørselen din.
    • For å avbryte en overføring som er i gang, trykk på den samme enheten igjen.
  6. Under overføringen:
    • Du kan forlate skjermen og overføringen fortsetter.
    • Du får et varsel i varselfeltet når du går ut av sendeskjermen. Du kan sjekke statusen, avbryte eller gå tilbake til overføringsskjermen fra varselet.
  7. For å velge flere mottakere kan du trykke på mer enn én enhet.
    • På grunn av tekniske begrensninger støttes samtidig deling bare på utvalgte enhetsmodeller.
    • I andre tilfeller blir overføringer satt i kø, og mottakerne du velger senere, mottar overføringsforespørselen når tidligere overføringer er fullført.

Tips: På utvalgte enheter med Android 13 eller nyere kan du også dele innhold fra utklippstavlen med Quick Share. Når du har kopiert noe, åpnes et forgrunnsvindu for bekreftelse nederst på skjermen. Trykk på Enheter og velg enheten du vil dele innholdet med.

Motta innhold fra noen

Viktig:

• Hvis du deler innhold mellom dine egne enheter med samme Google-konto, godtar enheten som mottar, automatisk overføringen.
  • Hvis du deler innhold fra utklippstavlen på din egen enhet, kopieres innholdet automatisk når noen mottar det.
  1. Sjekk at du har valgt riktig innstilling for «Hvem kan dele med deg?».
  2. Slå på Bluetooth Bluetooth.
    • Sørg for at skjermen er låst opp når du mottar innhold fra andre.
  3. Vent på et forgrunnsvindu som forteller deg hvem som prøver å dele, og hva slags innhold de vil dele med deg.
  4. Velg Godta eller Avslå.
Løs problemer med deling av innhold

Prøv denne fremgangsmåten hvis du prøver å dele eller motta innhold, men det ikke fungerer:

• Sveip ned fra toppen av skjermen på mottakerens enhet for å gjøre telefonen eller nettbrettet synlig. Trykk på Quick Share i hurtiginnstillingene.
  • Sjekk at begge enhetene har Bluetooth slått på.
  • Sjekk at begge enhetene har posisjon slått på.
  • Hold enhetene i nærheten av hverandre, maksimalt 30 cm fra hverandre.
  • Slå flymodus på og av.
  • Vent til ingen andre deler innhold med den andre enheten.
  • Hvis enheten har Android 12 eller eldre, må du sjekke om posisjon er slått på.
  • Slå enheten av og deretter på igjen.