Del filer og links med Android-enheder i nærheden

Du kan bruge Bluetooth, Wi-Fi eller NFC til at dele indhold med andre enheder i nærheden. Du kan f.eks. dele billeder, videoer, dokumenter og links.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 6.0 eller nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Slå deling til eller fra

1. Sørg for, at Bluetooth og Placering er aktiveret på din telefon.
  2. Åbn appen Indstillinger.
  3. Tryk på Google Og derefter Enhedsforbindelser Og derefter Deling tæt på Og derefter Aktivér.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger for at deaktivere Deling tæt på. Deaktiver derefter Deling tæt på.

Del indhold med en anden person

1. Åbn indholdet, f.eks. et billede eller en webside.
  2. Tryk på Del Del Og derefter Deling tæt på.
    • Du skal muligvis trykke på Aktivér.
  3. Sørg for, at din telefon og din vens enhed er tæt på hinanden.
  4. Tryk på en enhed under "Søger efter enheder i nærheden".
  5. Tryk på Send.
  6. Du får vist meddelelsen "Sender". Tryk på Luk, når du kan se meddelelsen "Sendt".

Få indhold fra en anden person

1. Bed din ven om at følge vejledningen "Del indhold med en anden person" ovenfor.
  2. Du får en notifikation om, at nogen deler indhold med dig.
    • Tryk på notifikationen, hvis du ikke allerede har gjort det.
    • Tryk på Aktivér, hvis du bliver bedt om at aktivere Del tæt på, Bluetooth eller Placering.
  3. Tryk på Acceptér for at hente indholdet.

Vælg, hvem der kan dele indhold med dig

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Google Og derefter Enhedsforbindelser Og derefter Deling tæt på Og derefter Enhedens synlighed.
  3. Vælg blandt mulighederne:
    • Alle kontakter: Din enhed er synlig for dine kontakter, når din skærm er tændt og låst op.
    • Nogle kontakter: Din enhed er synlig for kontakter i nærheden, som du vælger, når din skærm er tændt og låst op.
    • Skjult: Din enhed er kun synlig, når Deling tæt på er åbnet.

Løs problemer med at dele indhold

Hvis du prøver at dele indhold med nogen, men det ikke virker, kan du prøve følgende:

• Tjek, om Bluetooth er aktiveret på begge telefoner. Se, hvordan du aktiverer Bluetooth.
  • Tjek, om Placering er aktiveret på begge telefoner. Se, hvordan du aktiverer placering.
  • Hold enhederne tæt på hinanden (højst 30 cm fra hinanden).
  • Slå Flytilstand til og derefter fra.
  • Sluk telefonen, og tænd den derefter igen.
  • Vent, indtil ingen andre deler indhold med den anden telefon.