Compartir fitxers i enllaços amb dispositius Android propers

Pots utilitzar el Bluetooth, la Wi‑Fi o l'NFC per compartir contingut amb altres dispositius que estiguin a prop teu. Pots compartir contingut com ara fotos, vídeos, documents i enllaços.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar o desactivar l'opció per compartir

1. Al telèfon, assegura't que el Bluetooth i la ubicació estan activats.
  2. Obre l'aplicació Configuració.
  3. Toca Google A continuació, Connexions del dispositiu A continuació, Compartició Nearby A continuació, Activa.
  4. Per desactivar la funció Compartició Nearby, toca Configuració Configuració. A continuació, desactiva Compartició Nearby.

Compartir contingut amb una altra persona

1. Obre el contingut, com ara una foto o una pàgina web.
  2. Toca Comparteix Comparteix A continuació, Compartició Nearby.
    • És possible que hagis de tocar Activa.
  3. Mantén el telèfon i el dispositiu del teu amic a prop.
  4. A "S'estan cercant dispositius propers", toca un dispositiu.
  5. Toca Envia.
  6. Veuràs el missatge "S'està enviant". Quan rebis el missatge "Enviat", toca Tanca.

Obtenir contingut d'una altra persona

1. Demana al teu amic que segueixi els passos anteriors per compartir contingut amb una altra persona.
  2. Rebràs una notificació en què s'indica que algú està compartint contingut amb tu.
    • Si encara no ho has fet, toca la notificació per fer que el teu dispositiu sigui visible.
    • Si se't demana que activis la funció Compartició Nearby, el Bluetooth o la ubicació, toca Activa.
  3. Per obtenir el contingut, toca Accepta.

Triar qui pot compartir contingut amb tu

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Google A continuació, Connexions del dispositiu A continuació, Compartició Nearby A continuació, Visibilitat del dispositiu.
  3. Tria l'opció que vulguis:
    • Tots els contactes: el dispositiu és visible per als teus contactes mentre la pantalla està activada i desbloquejada.
    • Alguns contactes: el dispositiu és visible per als contactes propers que triïs mentre la pantalla està activada i desbloquejada.
    • Amagat: el dispositiu només és visible quan la funció Compartició Nearby està oberta.

Solucionar problemes a l'hora de compartir contingut

Si intentes compartir contingut amb una altra persona, però no funciona, segueix aquests passos:

Articles relacionats