Sjekk mobilabonnementet ditt og kjøp mobildata på Android

Avhengig av operatøren din kan du kanskje kjøpe mobildata via Innstillinger-appen på telefonen din. Operatøren angir prisene og valgene. Du bruker den vanlige betalingsmåten din hos operatøren.

Viktig: «Enhetsabonnementer»-innstillingen er ikke tilgjengelig ennå i alle regioner eller med alle operatører.

Sjekk abonnementet ditt, kjøp data og kontrollér varsler

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Google og så Enhetsabonnementer.
    • Slik sjekker du abonnementet ditt: Du ser status for det nåværende dataabonnementet øverst.
    • Slik kjøper du mer data: Under «Kjøp data» trykker du på tilbudet du vil ha. Trykk deretter på Kjøp.
    • Slik kontrollerer du varsler: Under «Varsler» kan du slå forskjellige varseltyper på eller av.

Tips: Hvis du blir varslet om at du har lite data, kan du trykke på Legg til mer data. «Enhetsabonnementer»-innstillingen åpnes.

Løs problemer med kjøp av mobildata

Hvis du ikke ser «Enhetsabonnementer»-innstillingen

Operatøren din fungerer antageligvis ikke med denne tjenesten. Kontakt operatøren for å få mer informasjon.

Hvis du ikke kan kjøpe mobildata via Innstillinger-appen

• Sjekk at du har et eksisterende abonnement hos operatøren.
  • Sjekk at du har en gyldig betalingsmåte med operatøren.
  • Hvis betalingsmåten din er en forhåndsbetalt kontosaldo hos operatøren, sjekker du saldoen din.
  • Hvis du bruker mer enn ett SIM-kort, setter du SIM-kortet du vil legge til mer data for, som standard.
  • Installer oppdateringer for appene og tjenestene dine. Finn ut hvordan du oppdaterer apper.

Du finner denne operatørinformasjonen på telefonen din

Mobiloperatøren din tillater at Google viser deg abonnementinformasjon. Google lagrer ikke disse dataene. Hvis du kjøper mobildata via Innstillinger-appen, sender Google kjøpsforespørselen til operatøren.

Abonnementinformasjon du kan finne på telefonen
  • Dataabonnementets navn, kvote, utløpsdato, beskrivelse og annen abonnementinformasjon
  • Operatørens liste over tilgjengelige dataabonnement med navn, kvoter, utløpsdatoer og annen abonnementinformasjon
Abonnementinformasjon er ikke tilgjengelig på telefonen din
  • Navnet ditt
  • Betalingsopplysninger for operatøren
  • Internettbruken din, for eksempel nettsteder du har besøkt, eller filmer du har strømmet
  • Innholdet i kommunikasjonen din, for eksempel tekstmeldinger eller anrop
  • Innhold i appene dine