Datapaketin tarkastaminen ja mobiilidatan ostaminen Androidilla

Operaattorista riippuen voit ehkä ostaa mobiilidataa puhelimen Asetukset-sovelluksen kautta. Operaattori määrittää hinnat ja vaihtoehdot. Käytä operaattorin kanssa tavallista maksutapaasi.

Tärkeää: Laitepaketit-asetus ei ole vielä saatavilla kaikilla alueilla tai operaattoreilla.

Paketin tarkistaminen, datan ostaminen ja ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google ja sitten Laitepaketit.
    • Paketin tarkistaminen: Katso yläreunasta nykyisen datapakettisi tila.
    • Datan ostaminen: Valitse Osta dataa ‑kohdasta haluamasi tarjous. Valitse sitten Osta.
    • Ilmoitusasetusten muuttaminen: Siirry Ilmoitukset-kohtaan ja ota tietyt ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä.

Vinkki: Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan datapaketista on vain vähän jäljellä, valitse Lisää dataa. Laitepaketit-asetus avautuu.

Mobiilidatan ostamiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Jos et näe Laitepaketit-asetusta

Operaattorisi ei todennäköisesti toimi tämän palvelun kanssa. Lisätietoja saat operaattoriltasi.

Jos et voi ostaa mobiilidataa Asetukset-sovelluksen kautta

• Varmista, että sinulla on voimassa oleva operaattorin paketti.
  • Varmista, että olet määrittänyt operaattorille voimassa olevan maksutavan.
  • Jos maksutapasi on ennakkoon maksettu operaattorin tilin saldo, tarkasta saldosi.
  • Jos käytät useampaa SIM-korttia, valitse, mille SIM-kortille haluat oletuksena enemmän dataa.
  • Asenna sovellusten ja palvelujen mahdolliset päivitykset. Katso, miten voit päivittää sovelluksia.

Mitkä liittymän tiedot löytyvät puhelimeltasi

Mobiilioperaattorisi antaa Googlen näyttää sinulle liittymäsi tiedot. Google ei tallenna tätä dataa. Jos ostat mobiilidataa Asetukset-sovelluksen kautta, Google lähettää ostopyynnön operaattorillesi.

Puhelimeltasi löytyvät liittymän tiedot
  • Datapaketin nimi, kiintiö, viimeinen voimassaolopäivä, kuvaus ja muita tietoja
  • Operaattorin luettelo saatavilla olevista datapaketeista, mukaan lukien nimet, kiintiöt, viimeiset voimassaolopäivät, kuvaukset ja muita tietoja
Liittymän tiedot eivät ole saatavilla puhelimellasi
  • Nimi
  • Operaattorin maksutiedot
  • Internetin käyttö, kuten avatut sivustot tai striimatut elokuvat
  • Viestinnän sisältö, kuten tekstiviestit tai puhelut
  • Sovellusten sisältö

Muita lähteitä