Consultar el teu pla mòbil i comprar dades amb Android

Segons quin sigui el teu operador, és possible que puguis comprar dades mòbils a través de l'aplicació Configuració del teu telèfon. L'operador és qui estableix els preus i les opcions. S'utilitzarà la forma de pagament que tinguis amb l'operador.

Important: l'opció de configuració "Plans del dispositiu" encara no està disponible en totes les regions ni per a tots els operadors.

Consultar el teu pla, comprar dades i controlar les notificacions

1. Obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Google i, a continuació, Plans del dispositiu.
    • Per consultar el teu pla: a la part superior, veuràs l'estat del pla de dades actual.
    • Per comprar més dades: a "Compra dades", toca l'oferta que t'interessi. A continuació, toca Compra.
    • Per controlar les notificacions: a "Notificacions", activa o desactiva les que vulguis.

Consell: si reps una notificació que t'informa que et queden poques dades, toca Afegeix més dades. S'obrirà l'opció de configuració "Plans del dispositiu".

Resoldre problemes a l'hora de comprar dades mòbils

Si no veus l'opció de configuració "Plans del dispositiu"

És probable que el teu operador no ofereixi aquest servei. Contacta-hi per obtenir informació.

Si no pots comprar dades mòbils a través de l'aplicació Configuració

• Comprova que tinguis contractat un pla de dades amb l'operador.
  • Comprova que tinguis una forma de pagament vàlida per a l'operador.
  • Si fas servir un sistema de prepagament amb l'operador, comprova el saldo.
  • Si fas servir més d'una targeta SIM, defineix a quina vols que s'afegeixin les dades de manera predeterminada.
  • Actualitza les teves aplicacions i els teus serveis a les versions més recents, si n'hi ha. Obtén informació sobre com pots actualitzar les aplicacions.

Quina informació de l'operador de telefonia mòbil pots trobar al teu telèfon

El teu operador de telefonia mòbil permet a Google mostrar-te la informació del pla. Google no emmagatzema aquestes dades. Si compres dades mòbils a través de l'aplicació Configuració, Google enviarà la sol·licitud de compra al teu operador.

Informació del pla que pots trobar al teu telèfon
  • El nom, la quota, la data de caducitat i la descripció del pla, entre altres dades relacionades amb el pla.
  • La llista de plans de dades disponibles de l'operador, amb els noms, les quotes, les dates de caducitat i les descripcions corresponents, entre altres dades relacionades amb els plans.
Informació del pla que no està disponible al teu telèfon
  • El teu nom.
  • La informació de pagament del teu operador de telefonia mòbil.
  • El teu ús d'Internet, com ara llocs que has visitat o pel·lícules que has vist.
  • El contingut de les teves comunicacions, com ara missatges de text o trucades.
  • El contingut de les teves aplicacions.