Finn og slett filer på Android-enheter

telefonen din finner du vanligvis filene dine i Filer-appen . Hvis du ikke finner Filer-appen, har enhetsprodusenten muligens en annen app. Finn ut hvordan du får hjelp for den bestemte enheten din.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 10 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Finn og åpne filer

1. Åpne Filer-appen på telefonen. Finn ut hvor du finner appene dine.
  2. De nedlastede filene dine vises.
    • For å finne andre filer, trykk på Meny Meny.
    • For å sortere etter navn, dato, type eller størrelse, trykk på Mer Mer Og så Sortér etter. Hvis du ikke ser «Sortér etter», trykker du på Endret eller Sortér Sortér.
  3. For å åpne en fil, trykk på den.

Slett filer

1. Åpne Filer-appen på telefonen.
  2. Trykk på en fil.
  3. Trykk på Slett Slett Og så Slett. Hvis du ikke ser sletteikonet, trykker du på Mer Mer Og så Slett Slett.

Del, skriv ut, lagre på Disk og mye mer

Del filer

1. Trykk og hold inne på filen.
  2. Trykk på Del Del.

Gjør andre ting, som å skrive ut eller lagre på Google Disk

1. For å åpne en fil, trykk på den.
  2. Se etter flere alternativer øverst til høyre. Trykk på Mer Mer hvis det er nødvendig.

Finn musikk, filmer og annet innhold

Du kan laste ned filer som musikk, filmer eller bøker i forskjellige apper. For å finne innholdet, gå til appen du lastet det ned i. For eksempel: Finn ut hvordan du finner videoer som er lastet ned i Google Play Film og TV-appen.

Overfør filer til en datamaskin

Når du kobler telefonen din til en datamaskin via USB-kabel, åpner du «Nedlastinger»-mappen for å finne filene som er på telefonen. Finn ut hvordan du flytter filer mellom datamaskinen og telefonen.