Finn og slett filer på Android-enheter

telefonen din finner du vanligvis filene dine i Filer-appen . Hvis du ikke finner Filer-appen, har enhetsprodusenten muligens en annen app. Finn ut hvordan du får hjelp for den bestemte enheten din.

Viktig:

Finn og åpne filer

1. Åpne Files-appen på enheten. Finn ut hvor du finner appene dine.
  2. Filkategoriene dine vises.
  3. For å sortere etter navn, dato eller størrelse, trykk på en filkategoriog så Mer Mer og så Sorter etter ,
  4. For å åpne en fil, trykk på den.

Slett filer

1. Åpne Files-appen på enheten.
  2. Trykk på en kategori og så en fil.
  3. Trykk på Slett Slett Og så Flytt 1 fil til papirkurven.

Del, skriv ut, lagre på Disk og mye mer

Del filer

1. Trykk og hold inne på filen.
  2. Trykk på Del Del.

Gjør andre ting, som å skrive ut eller lagre på Google Disk

1. For å åpne en fil, trykk på den.
  2. Søk etter alternativer. Trykk på Mer Mer hvis det er nødvendig.

Finn musikk, filmer og annet innhold

Du kan laste ned filer som musikk, filmer eller bøker i forskjellige apper. For å finne innholdet, gå til appen du lastet det ned i. For eksempel: Finn ut hvordan du finner videoer som er lastet ned i Google Play Film og TV-appen.

Overfør filer til en datamaskin

Når du kobler telefonen din til en datamaskin via USB-kabel, åpner du «Nedlastinger»-mappen for å finne filene som er på telefonen. Finn ut hvordan du flytter filer mellom datamaskinen og telefonen.