Tiedostojen löytäminen ja poistaminen Androidissa

Puhelimen tiedostot löytyvät yleensä Tiedostot-sovelluksesta . Jos et löydä Tiedostot-sovellusta, laitteen valmistajalla saattaa olla eri sovellus. Katso, kuinka voit saada apua omaan laitteeseesi.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 10:tä tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Tiedostojen löytäminen ja avaaminen

1. Avaa puhelimen Tiedostot-sovellus . Lue lisää sovellusten löytämisestä.
  2. Näet lataamasi tiedostot.
    • Voit etsiä muita tiedostoja valitsemalla Valikko Valikko.
    • Jos haluat lajitella nimen, päivämäärän, tyypin tai koon mukaan, valitse Lisää Lisää Ja sitten Lajitteluperuste. Jos et näe Lajitteluperuste-kohtaa, valitse Muokattu tai Lajittele Lajittele.
  3. Avaa tiedosto koskettamalla sitä.

Tiedostojen poistaminen

1. Avaa puhelimen Tiedostot-sovellus .
  2. Valitse tiedosto.
  3. Valitse Poista Poista Ja sitten Poista. Jos et näe Poista-kuvaketta, valitse Lisää Lisää Ja sitten Poista Poista.

Jakaminen, tulostaminen, Driveen tallennus ja muut vaihtoehdot

Tiedostojen jakaminen

1. Kosketa tiedostoa pitkään.
  2. Valitse Jaa Jaa.

Tulostaminen, Google Driveen lisääminen ja muut

1. Avaa tiedosto koskettamalla sitä.
  2. Etsi lisävaihtoehtoja oikeasta yläkulmasta. Valitse tarvittaessa Lisää Lisää.

Musiikin, elokuvien ja muun sisällön löytäminen

Voit ladata sovelluksissa tiedostoja, kuten musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Löydät sisällön avaamalla sovelluksen, jossa latasit sen. Lue esimerkiksi lisää siitä, miten löydät Google Play Elokuvat & TV ‑sovelluksessa lataamasi videot.

Tiedostojen siirtäminen tietokoneelle

Kun yhdistät laitteen tietokoneeseen USB-johdolla, näet laitteen tiedostot tietokoneen Lataukset-kansiossa. Lue lisää tiedostojen siirtämisestä tietokoneen ja puhelimen välillä.