Find og slet filer på Android-enheder

din telefon kan du normalt finde dine filer i appen Filer . Hvis du ikke kan finde appen Filer, har enhedens producent muligvis en anden app. Se, hvordan du får hjælp til netop din enhed.

Vigtigt!

Find og åbn filer

1. Åbn appen Files på din enhed. Se, hvor du finder dine apps.
  2. Dine filkategorier vises.
  3. Hvis du vil sortere efter navn, dato eller størrelse, skal du trykke på en filkategori og derefter Mere Mere og derefter Sortér efter.
  4. Tryk på en fil for at åbne den.

Slet filer

1. Åbn appen Files på din enhed.
  2. Tryk på en kategori og derefter en fil.
  3. Tryk på Slet Slet Og så Flyt 1 fil til papirkurven.

Del, udskriv, gem i Drev og meget mere

Del filer

1. Hold filen nede.
  2. Tryk på Del Del.

Du kan foretage andre handlinger som f.eks. udskrivning eller tilføjelse i Google Drev

1. Tryk på en fil for at åbne den.
  2. Søg efter valgmuligheder. Tryk på Mere Mere, hvis det er nødvendigt.

Find musik, film og andet indhold

Du kan downloade filer som f.eks. musik-, film- eller bogfiler i forskellige apps. Du finder indholdet, ved at gå til den app, hvor du downloadede det. Se f.eks., hvordan du finder de videoer, du har downloadet i appen Google Play Film og TV.

Overfør filer til en computer

Når du slutter din enhed til en computer via et USB-kabel, skal du åbne mappen "Downloads" på computeren for at finde de filer, du har på din enhed. Se, hvordan du flytter filer mellem en computer og en telefon.