Find og slet filer på Android-enheder

din telefon kan du normalt finde dine filer i appen Filer Appen Filer. Hvis du ikke kan finde appen Filer, har enhedens producent muligvis en anden app. Se, hvordan du får hjælp til netop din enhed.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 10 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Find og åbn filer

1. Åbn appen Filer Appen Filer på din telefon. Se, hvor du finder dine apps.
  2. Du kan nu se dine downloadede filer.
    • Tryk på menuen Menu for at finde andre filer.
    • Hvis du vil sortere efter navn, dato, type eller størrelse, skal du trykke på Mere Mere Og derefter Sortér efter. Hvis du ikke kan se "Sortér efter", skal du trykke på Ændret eller Sortér Sortér.
  3. Tryk på en fil for at åbne den.

Slet filer

1. Åbn appen Filer Appen Filer på din telefon.
  2. Tryk på en fil.
  3. Tryk på Slet Slet Og derefter Slet. Hvis du ikke kan se sletteikonet, skal du trykke på Mere Mere Og derefter Slet Slet.

Del, udskriv, gem i Drev og meget mere

Del filer

1. Hold filen nede.
  2. Tryk på Del Del.

Du kan foretage andre handlinger som f.eks. udskrivning eller tilføjelse i Google Drev

1. Tryk på en fil for at åbne den.
  2. Kig efter flere valgmuligheder øverst til højre. Tryk på Mere Mere, hvis det er nødvendigt.

Find musik, film og andet indhold

Du kan downloade filer som f.eks. musik-, film- eller bogfiler i forskellige apps. Du finder indholdet, ved at gå til den app, hvor du downloadede det. Se f.eks., hvordan du finder de videoer, du har downloadet i appen Google Play Film og TV.

Overfør filer til en computer

Når du slutter din telefon til en computer via et USB-kabel, skal du åbne mappen "Downloads" på computeren for at finde de filer, du har på din telefon. Se, hvordan du flytter filer mellem en computer og en telefon.