Endre innstillinger raskt på Android-telefonen

Med hurtiginnstillingene kan du se og endre innstillingene dine fra hvilken som helst skjerm på telefonen. For å gå til innstillingene du endrer ofte, kan du legge dem til eller flytte dem til hurtiginnstillingene.

Viktig:

Åpne Hurtiginnstillinger

• For å se de første innstillingene, sveip ned fra toppen av skjermen.
  • For å se alle hurtiginnstillingene, sveip ned igjen.

Slå innstillinger på eller av

• For å slå en innstilling på eller av, trykk på den. Nedtonede innstillinger er av.
  • For å se flere alternativer for en innstilling, trykk og hold på den.

Legg til, fjern eller flytt en innstilling

1. Sveip ned to ganger fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Endre Endre nederst til venstre.
  3. Trykk og hold på innstillingen. Dra deretter innstillingen dit du vil ha den.
    • For å legge til en innstilling, dra den opp fra «Hold og dra for å legge til ruter».
    • For å fjerne en innstilling, dra den ned til «Dra hit for å fjerne».

Gjenkjenn innstillinger

Disse ikonene vises øverst på skjermen eller i hurtiginnstillingene. For å se navnene og beskrivelsene deres, sveip ned to ganger fra toppen av skjermen.

Wi-Fi, Bluetooth og mobildata

• Flymodus Flymodus
  • Bluetooth Bluetooth
  • Datasparing Datasparing
  • Wi-Fi-sone Wi-Fi-sone
  •  Internett: mobiltilkobling
  • Wi-Fi Internett: Wi-Fi

Posisjon og konto

• Posisjon Posisjon
  • Like ved I nærheten
  • Nærdeling
  • Innstillinger Innstillinger
  • Logget på som Brukere og gjester

Enhet, skjerm og lyd

• Rotér Automatisk rotasjon
  • Batterisparing Batterisparing
  • Sengetidsmodus
  • Lysstyrke Lysstyrke
  •  Kameratilgang
  • Mørkt tema Mørkt tema
  • Ikke forstyrr Ikke forstyrr
  • Lommelykt Lommelykt
  •  Fokusmodus
  • Gråtoner Gråtoner
  • Inverter farger Inverter farger
  • Direkteteksting Direkteteksting
  • Snakk Mikrofontilgang
  • Slå av lyden Kutt lyden
  • Nattlys Nattlys
  • Skjermcasting Skjermcasting
  •  Skjermopptak
  •  Lagring
  •  TV-fjernkontroll
  • Vibrer Vibrering
Tips: Hvis du har slått på flere innstillinger, skjuler telefonen av og til ikoner for å spare skjermplass. For å se de skjulte ikonene finner du en prikk øverst på telefonskjermen.

Kontrollér lyd og video

• For å finne hva som spilles av på telefonen, sveip ned fra toppen av skjermen.
  • For å åpne appen der medieinnholdet spilles av, trykk på panelet.
  • Hvis du bruker mer enn én medieapp, sveiper du til høyre eller venstre for å finne dem.
  • For å endre hvor lyden spilles av, trykker du på navnet til lydtilbehøret, for eksempel «Høyttalere» eller «Pixel Buds», øverst til høyre i panelet.