Yleisten asetusten nopea muuttaminen Androidilla

Voit nähdä ja muokata asetuksia miltä tahansa laitteen näytöltä pika-asetusten avulla. Lisää tai siirrä usein käyttämiäsi asetuksia päästäksesi niihin käsiksi nopeammin.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 10:tä tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pika-asetusten avaaminen

• Katso ensimmäiset asetukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta.
  • Katso kaikki pika-asetukset pyyhkäisemällä uudelleen alaspäin.

Asetusten laittaminen päälle tai pois päältä

• Voit laittaa asetuksen päälle tai pois päältä napauttamalla sitä. (Himmennetyt asetukset ovat poissa käytöstä.)
  • Katso lisäasetuksia koskettamalla asetusta pitkään.

Asetuksen lisääminen, poistaminen ja siirtäminen

1. Pyyhkäise kahdesti alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Muokkaa Muokkaa.
  3. Vedä asetukset haluamaasi kohtaan.
    • Jos haluat lisätä asetuksen, vedä se ylöspäin kohdasta Lisää osioita koskettamalla pitkään ja vetämällä.
    • Jos haluat poistaa asetuksen, vedä se kohtaan Poista vetämällä tähän.

Asetusten tunnistaminen

Nämä kuvakkeet näkyvät näytön oikeassa yläreunassa tai pika-asetuksissa. Jos haluat nähdä niiden nimet ja kuvaukset, pyyhkäise kahdesti alaspäin näytön yläreunasta.

Wi-Fi, Bluetooth ja mobiilidata

• Wi-Fi Wi-Fi
  • Bluetooth Bluetooth
  • Mobiilidata Mobiilidata
  • Lentokonetila Lentokonetila
  • Data Saver Data saver
  • Wi-Fi-hotspot Hotspot

Sijainti ja tili

• Sijainti Sijainti
  • Kirjautunut käyttäjä Käyttäjät ja vieraat
  • Asetukset Asetukset
  • Nearby Nearby

Laite, näyttö ja ääni

• Kirkkaus Kirkkaus
  • Virransäästö Virransäästö
  • Taskulamppu Taskulamppu
  • Kierrä Automaattinen kääntö
  • Yövalo Yövalo
  • Näytön striimaus Näytön striimaus
  • Käänteiset värit Käänteiset värit
  • Älä häiritse Älä häiritse
  • Värinä Värinä
  • Äänetön Mykistä
  • Harmaasävy Harmaasävy
  • Tumma teema Tumma teema
Vinkki: Jos käytössä on useita asetuksia, puhelin voi piilottaa kuvakkeita säästääkseen tilaa näytöllä. Yläreunassa näkyy piste.