Asetusten muuttaminen helposti Android-puhelimessa

Voit nähdä ja muokata asetuksia miltä tahansa laitteen näytöltä Pika-asetusten kautta. Lisää tai siirrä asetuksia Pika-asetuksiin löytääksesi helposti ne, joita muutat usein.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 12:ta ja sitä uudempia versioita. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pika-asetusten avaaminen

• Katso ensimmäiset asetukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta.
  • Katso kaikki Pika-asetukset pyyhkäisemällä uudelleen alaspäin.

Asetusten laittaminen päälle tai pois päältä

• Voit laittaa asetuksen päälle tai pois päältä napauttamalla sitä. Himmennetyt asetukset ovat poissa käytöstä.
  • Katso lisäasetuksia koskettamalla asetusta pitkään.

Asetuksen lisääminen, poistaminen ja siirtäminen

1. Pyyhkäise kahdesti alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Muokkaa Muokkaa.
  3. Kosketa asetusta pitkään. Vedä asetus haluamaasi paikkaan.
    • Jos haluat lisätä asetuksen, vedä se ylöspäin kohdasta Lisää osioita koskettamalla pitkään ja vetämällä.
    • Jos haluat poistaa asetuksen, vedä se kohtaan Poista vetämällä tähän.

Asetusten tunnistaminen

Nämä kuvakkeet näkyvät näytön oikeassa yläreunassa tai Pika-asetuksissa. Näet nimet ja kuvaukset pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin kahdesti.

Wi-Fi, Bluetooth ja mobiilidata

• Lentokonetila Lentokonetila
  • Bluetooth Bluetooth
  • Data Saver Data Saver
  • Wi-Fi-hotspot Hotspot
  •  Internet: Mobiiliyhteys
  • Wi-Fi Internet: Wi-Fi

Sijainti ja tili

• Sijainti Sijainti
  • Nearby Nearby
  • Lähijakaminen
  • Asetukset Asetukset
  • Kirjautunut käyttäjä Käyttäjät ja vieraat

Laite, näyttö ja ääni

• Kierrä Automaattinen kääntö
  • Virransäästö Virransäästö
  • Nukkuma-aikamoodi
  • Kirkkaus Kirkkaus
  •  Pääsy kameraan
  • Tumma teema Tumma teema
  • Älä häiritse Älä häiritse
  • Taskulamppu Taskulamppu
  •  Keskittymistila
  • Harmaasävy Harmaasävy
  • Käänteiset värit Käänteiset värit
  • Livetekstitykset Livetekstitys
  • Puhu Pääsy mikrofoniin
  • Äänetön Mykistä
  • Yövalo Yövalo
  • Näytön striimaus Näytön striimaus
  •  Näytön tallennus
  • Tallennustila
  •  TV:n kaukosäädin
  • Värinä Värinä
Vinkki: Jos päällä on useita asetuksia, puhelin voi piilottaa kuvakkeita säästääkseen tilaa näytöltä. Näytön yläreunassa on piste merkkinä piilotetuista kuvakkeista.

Audion ja videon ohjaaminen

• Voit tarkistaa, mitä puhelimellasi toistetaan, pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta.
  • Voit avata sovelluksen, jolla mediaa toistetaan, napauttamalla paneelia.
  • Jos käytät useita mediasovelluksia, etsi haluamasi pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  • Voit vaihtaa äänentoistolaitetta valitsemalla paneelin oikeasta yläreunasta audiolisälaitteen nimen esim. "Kaiuttimet" tai "Pixel Buds".