Canviar la configuració ràpidament en un telèfon Android

La configuració ràpida et permet cercar i canviar les opcions de configuració des de qualsevol pantalla del telèfon. Per accedir a les opcions que canvies sovint, pots afegir-les o moure-les a la configuració ràpida.

Important:

Per dur a terme alguns d'aquests passos, has de tocar la pantalla.

Obrir la configuració ràpida

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla per veure les primeres opcions de configuració.
  2. Torna a lliscar cap avall per veure totes les opcions de la configuració ràpida.

Activar o desactivar opcions de configuració

• Toca una opció de configuració per activar-la o desactivar-la. Les opcions de configuració atenuades estan desactivades.
  • Mantén premuda una opció de configuració per veure'n més opcions.

Afegir, suprimir o moure una opció de configuració

1. Des de la part superior de la pantalla, llisca cap avall dues vegades.
  2. A la part inferior esquerra, toca Edita Edita.
  3. Mantén premuda l'opció de configuració.
  4. Arrossega l'opció de configuració fins on la vulguis col·locar.
    • Per afegir una opció de configuració, arrossega-la cap amunt des de "Mantén premut i arrossega per afegir mosaics".
    • Per suprimir una opció de configuració, arrossega-la cap avall fins a "Arrossega aquí per suprimir".

Consell:

• És possible que algunes aplicacions et preguntin si vols afegir la seva icona al menú Configuració ràpida. Pots suprimir-les o tornar-les a afegir en qualsevol moment.
  • Si tens activades diverses opcions de configuració, de vegades el telèfon amaga les icones per estalviar espai a la pantalla. Per veure les icones amagades, ves al punt que trobaràs a la part superior de la pantalla del telèfon.

Controlar l'àudio i el vídeo

• Per saber què s'està reproduint al telèfon, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  • Per obrir l'aplicació en què es reprodueix el contingut multimèdia, toca el tauler.
  • Si utilitzes més d'una aplicació multimèdia, llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per trobar-les.
  • Per canviar on es reprodueix el so, a la part superior dreta del tauler, toca el nom de l'accessori d'àudio (com ara "Altaveus" o "Pixel Buds").