Endre innstillinger for volum, lyd og vibrering

Du kan øke eller senke volumet på telefonen din. Du kan også endre ringelyd, lyd og vibrering.

Viktig:

Skru volumet opp eller ned

1. Trykk på en volumknapp.
  2. Trykk på Meny More til høyre.
  3. Dra volumnivåene dit du vil ha dem:
    • Medievolum: musikk, videoer, spill og andre medier
    • Samtalevolum: volumet til den andre personen i en samtale
    • Ringevolum
    • Varselvolum
    • Alarmvolum

Tips:

• For å få Google-assistenten til å endre volumet på telefonen for deg, si eller trykk på Hey Google, endre volumet.
  • Hvis telefonen er koblet til mer enn én Bluetooth-enhet, kan du endre hvor du hører musikk, videoer og spill. Under «Medievolum» trykker du på Spill av på.
  • Når du trykker på en volumknapp, er volumet du endrer, avhengig av hva du gjør. Hvis du for eksempel ser på en film, endres filmvolumet. Medievolumet endres hvis du trykker på volumknappene når du ikke hører på noe.

Slå på vibrering eller slå av lyden

1. Trykk på en volumknapp.
  2. Trykk på Ring Ringevolum til høyre over glidebryteren.
    • For å slå på vibrering, trykk på Vibrer Vibrer.
    • For å kutte lyden, trykk på Slå av lyden Slå av lyden.

Tips:

• For å slå på ringelyden eller lyden på telefonen igjen, slå av vibrering Vibrer eller slå på ringing Ringevolum.
  • For å slå av ringelyden på telefonen når du mottar et anrop, trykk på en volumknapp.
Slå av noen lyder og vibreringer
Du kan slå av alle lyder eller slå på visse lyder, for eksempel alarmer eller viktige anrop.
Få alle anrop til å vibrere
  1. Trykk på en volumknapp.
  2. Trykk på Meny More til høyre.
  3. Trykk på Se mer hvis det er nødvendig.
  4. Slå på Vibrasjon for anrop, eller trykk på Vibrering og fysiske tilbakemeldinger og så Vibrasjon for anrop og så slå på Vibrer alltid.
Endre hva som skjer når du trykker på av/på + volum opp (Pixel 5a eller eldre)

Tips: For å slå på vibrering raskt, trykk på av/på- og volum opp-knappen samtidig.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Snarvei for å forhindre ringing.
  3. Slå Forhindre ringing på eller av.
  4. Velg hva som skjer når du trykker på av/på- og volum opp-knappen:
    • Vibrer: Anrop og varsler vibrerer
    • Slå av lyden: Anrop og varsler er lydløse

Endre ringelyder

Endre ringelyd
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Telefonringelyd.
  3. Velg en ringelyd.
  4. Trykk på Lagre.
Tildel en ringelyd til noen
  1. Åpne Kontakter-appen på telefonen Kontakter-app.
  2. Trykk på en kontakt.
  3. Trykk på Mer Mer Og så Angi ringetone.
  4. Velg en ringelyd.
  5. Trykk på Lagre.
Få nye ringelyder

Skaff deg ringelydapper

Last ned flere ringelyder fra ringelydapper i Google Play-butikken Google Play.

Overfør en ringelyd fra en datamaskin

1. Koble telefonen til datamaskinen med en USB-kabel. Finn ut hvordan du overfører filer via USB.
  2. Finn «Ringelyder»-mappen i vinduet som åpnes. Kopiér musikkfilen (mp3) inn i «Ringelyd»-mappen.
  3. Koble telefonen fra datamaskinen.

Tips: Alarm- og telefonringelyder bruker forskjellige mapper. Finn ut hvordan du legger til ringelyder for alarmer.

Endre andre lyder og vibreringer

Endre varsellyd og vibrering

Endre varsellyden

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Standard varsellyd.
  3. Velg en lyd.
  4. Trykk på Lagre.

Tips: Du kan velge forskjellige varsellyder for forskjellige apper. Bruk Innstillinger-menyen i hver enkelt app. For eksempel, finne ut hvordan du endrer Gmail-varsler.

Få varslene dine til å vibrere

For noen apper kan du angi om du ønsker å bruke vibrering for varsler. Finn ut hvordan du endrer varsler for visse apper.

Velg tastaturlyder og -vibrering

Det kan hende du må endre tastaturinnstillingene for å endre lyder og vibrering for tastaturet. Du må for eksempel gjøre følgende for å endre Gboard-lyder:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på System Og så Språk og inndata.
  3. Trykk på Virtuelt tastatur Og så Gboard.
  4. Trykk på Innstillinger.
  5. Slå på eller av:
    • Lyd ved tastetrykk
    • Fysisk tilbakemelding ved tastetrykk
      Merk: Trykk på Vibrer ved tastetrykk hvis du ikke ser «Fysisk tilbakemelding ved tastetrykk».

Tips: Hvis du har slått på «Fysisk tilbakemelding ved tastetrykk» for Gboard, må du sørge for at «Berøringsvibrering» også er på. Finn ut hvordan du slår på «Berøringsvibrering».

Endre innstillingene for nødkringkasting

Du kan slå varseltyper på eller av, se tidligere varsler og kontrollere lyd og vibrering.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Varsler og så Trådløse nødvarsler.
  3. Velg hvor ofte du vil motta varsler, og hvilke innstillinger du vil slå på.
Du kan bruke denne innstillingen til å administrere bestemte nødmeldinger, for eksempel katastrofe-, trussel- og AMBER-varsler.
Velg andre lyder og vibrering (berøring, lading, skjermlås med mer)
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Avansert.
  3. Slå en lyd eller vibrering på eller av.
Endre lyder for jobbprofilen
  1. Konfigurer en jobbprofil.
  2. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  3. Trykk på Lyd og vibrering Og så Avansert.
  4. Rull ned til «Lyder i jobbprofilen».
  5. Velg ringelyder og andre lyder.

Hvis du bruker en eldre Android-versjon

Endre hva som skjer når du trykker på av/på- og volum opp-knappen
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd Og så Snarvei for å forhindre ringing.
  3. Trykk på Trykk på av/på- og volum opp-knappen samtidig.
  4. Velg hva som skjer:
    • Vibrer: Anrop og varsler vibrerer
    • Slå av lyden: Anrop og varsler er lydløse
    • Ikke gjør noe
Skru volumet opp eller ned
  1. Trykk på en volumknapp.
  2. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil til høyre.
  3. Velg volumtypen:
    • Media Medievolum (musikk, videoer, spill, andre medier)
    • Ringing Ringevolum (anrop, varsler)
    • Alarm Alarm

Tips: Du kan også endre volum fra Innstillinger-appen Og så Lyd.

Slå på vibrering

For å stille telefonen til å bare vibrere (ikke lage lyd), trykk og hold på Volum ned-knappen til telefonen vibrerer.

Hvis medievolumet ditt justeres ned i stedet:

• Trykk på nedoverpilen Nedoverpil til høyre.
  • Dra «Ring» helt til venstre.

Tips: Når telefonen din er i vibreringsmodus, ser du Vibrer Vibrer.

Relaterte ressurser