Skift indstillinger for lydstyrke, lyd og vibration

Du kan skrue op og ned for lydstyrken på din telefon. Du kan også ændre dine indstillinger for ringetone, lyd og vibration.

Vigtigt!

Skru op eller ned for lyden

1. Tryk på en lydstyrkeknap.
  2. Tryk på menuen More til højre.
  3. Juster lydstyrken efter behov:
    • Lydstyrke for medier: Musik, videoer, spil og andre medier
    • Lydstyrke for opkald: Lydstyrken for den person, du snakker med
    • Lydstyrke for ringetone
    • Lydstyrke for notifikationer
    • Lydstyrke for alarm

Tips!

• Du kan få Google Assistent til at ændre telefonens lydstyrke for dig ved at sige eller trykke på Hey Google, juster lydstyrken.
  • Hvis din telefon er parret med mere end én Bluetooth-enhed, kan du ændre, hvilken af enhederne du hører din musik, dine videoer og dine spil på. Tryk på Afspil medier på under "Lydstyrke for medier".
  • Når du trykker på en lydstyrkeknap, justeres lyden, afhængigt af hvad du foretager dig. Hvis du f.eks. ser en film, justeres lydstyrken for filmen. Hvis du trykker på lydstyrkeknapperne, når du ikke lytter til noget, ændres lydstyrken for medier.

Aktivér vibration, eller slå lyden fra

1. Tryk på en lydstyrkeknap.
  2. Over skyderen i højre side skal du trykke på Ring Lydstyrke for ringetone.
    • Hvis du vil aktiverer vibration, skal du trykke på Vibration Vibrer.
    • Hvis du vil sætte enheden på lydløs, skal du trykke på Slå lyden fra Slå lyden fra.

Tips!

• Hvis du vil aktivere ringelyden eller andre lyde igen på din telefon, kan du deaktivere Vibration Vibrer eller aktivere ringelyden Lydstyrke for ringetone.
  • Du kan slå telefonens ringelyd fra, når du modtager et opkald, ved at trykke på en af lydstyrkeknapperne.
Slå visse lyde og vibrationer fra
Du kan slå alle lyde fra eller slå visse lyde til, f.eks. alarmer eller vigtige opkald.
Aktivér vibration for alle telefonopkald
  1. Tryk på en lydstyrkeknap.
  2. Tryk på menuen More til højre.
  3. Tryk om nødvendigt på Se mere.
  4. Aktivér Vibrer ved opkald. Du kan også trykke på Vibration og berøringssensor og derefter Vibrer ved opkald og derefter Aktivér Vibrer altid.
Skift indstillinger for, hvad der sker, når du trykker på afbryderknappen og lydstyrke op (Pixel 5a eller tidligere modeller)

Tip! Du kan hurtigt aktivere vibration ved at trykke på afbryderknappen og Lydstyrke op.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration Og så Genvej til at stoppe ringelyd.
  3. Slå Deaktiver ringetoner til eller fra.
  4. Vælg, hvad der skal ske, når du trykker på afbryderknappen og Lydstyrke op:
    • Vibrer: Enheden vibrerer ved telefonopkald og notifikationer
    • Slå lyden fra: Telefonopkald og notifikationer er lydløse

Skift ringetone

Skift din ringetone
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration Og så Ringetone ved opkald.
  3. Vælg en ringetone.
  4. Tryk på Gem.
Tildel en ringetone til en kontakt
  1. Åbn appen Kontakter Appen Kontakter på din telefon.
  2. Tryk på en kontakt.
  3. Tryk på Mere Mere Og så Angiv ringetone.
  4. Vælg en ringetone.
  5. Tryk på Gem.
Få nye ringetoner

Hent ringetoneapps

Du kan downloade flere ringetoner fra ringtoneapps i Google Play Butik Google Play.

Overfør en ringetone fra en computer

1. Slut telefonen til computeren med et USB-kabel. Se, hvordan du overfører filer via USB.
  2. I det vindue, der åbnes, kan du se mappen "Ringetoner". Kopiér din musikfil (MP3) til mappen "Ringetoner".
  3. Afbryd forbindelsen mellem din telefon og computeren.

Tip! Alarmer og ringetoner ligger i forskellige mapper. Se, hvordan du tilføjer ringetoner for alarmer.

Skift andre lyde og vibrationer

Skift lyde og vibration for notifikationer

Skift lyd for notifikationer

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration Og så Standardlyd for notifikationer.
  3. Vælg en lyd.
  4. Tryk på Gem.

Tip! Du kan vælge forskellige notifikationslyde for forskellige apps. Brug indstillingsmenuen i hver enkelt app, f.eks. se, hvordan du ændrer Gmail-notifikationer.

Få enheden til at vibrere ved notifikationer

Nogle apps giver dig mulighed for at vælge, om der skal være vibration ved notifikationer. Se, hvordan du skifter notifikationer for visse apps.

Vælg lyde og vibrationer for tastaturet

Før du kan skifte lyde og vibrationer for tastaturet, er du muligvis nødt til at ændre tastaturets indstillinger. Sådan ændrer du f.eks. lyde for Gboard:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System Og så Sprog og indtastning.
  3. Tryk på Virtuelt tastatur Og så Gboard.
  4. Tryk på Præferencer.
  5. Aktivér eller deaktiver:
    • Lyd ved tastetryk
    • Feedback ved berøring for tastetryk
      Bemærk! Hvis "Feedback ved berøring for tastetryk" ikke vises, skal du trykke på Vibration ved tastetryk.

Tip! Hvis "Feedback ved berøring for tastetryk" er aktiveret for Gboard, skal du sørge for, at "Vibration ved berøring" også er aktiveret. Se, hvordan du aktiverer "Vibration ved berøring".

Skift indstillinger for nødudsendelser

Du kan aktivere eller deaktivere underretningstyper, finde tidligere underretninger og styre lyd og vibration.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Trådløst advarselssystem.
  3. Vælg, hvor ofte du vil modtage underretninger, og hvilke indstillinger du vil aktivere.
Du kan bruge denne indstilling til at administrere visse beskeder i forbindelse med nødsituationer, f.eks. advarsler om katastrofer, notifikationer om trusler og advarsler om bortførelse af børn.
Administrer andre lyde og vibrationer (berøring, opladning, skærmlås og meget mere)
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration Og så Avanceret.
  3. Slå lyd eller vibration til eller fra.
Skift lyde for arbejdsprofil
  1. Konfigurer en arbejdsprofil.
  2. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  3. Tryk på Lyd og vibration Og så Avanceret.
  4. Rul ned til "Lyde for arbejdsprofil".
  5. Vælg dine ringetoner og lyde.

Hvis du bruger en ældre Android-version

Skift indstillinger for, hvad der sker, når du trykker på afbryderknappen og Lydstyrke op
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd Og så Genvej for at stoppe ringelyd.
  3. Vælg Tryk på afbryderknappen og Lydstyrke op på samme tid.
  4. Vælg, hvad der skal ske:
    • Vibrer: Enheden vibrerer ved telefonopkald og notifikationer
    • Slå lyden fra: Telefonopkald og underretninger er lydløse
    • Lad være med at gøre noget
Skru op eller ned for lyden
  1. Tryk på en lydstyrkeknap.
  2. Tryk på den nedadvendte pil Pil ned i højre side af skærmen.
  3. Vælg lydstyrketypen:
    • Medier Lydstyrke for medier (musik, videoer, spil og andre medier)
    • Ring Lydstyrke for ringetone (opkald, notifikationer)
    • Alarm Alarm

Tip! Du kan også ændre lydstyrken via appen Indstillinger Og så Lyd.

Aktivér vibration

Hvis din telefon kun skal vibrere (uden at lave lyde), skal du holde knappen Lydstyrke ned nede, indtil telefonen vibrerer.

Hvis lydstyrken for medier i stedet skrues ned, kan du gøre følgende:

• Tryk på den nedadvendte pil Nedadvendt pil til højre på skærmen.
  • Skub "Ring" helt ud til venstre.

Tip! Når din telefon er i vibrationstilstand, vises Vibrer Vibrer.