Canviar la configuració del volum, del so i de la vibració

Pots abaixar o apujar el volum del teu telèfon i també pots canviar el so de trucada, els altres sons i la vibració.

Important:

Apujar o abaixar el volum

1. Prem un botó de volum.
  2. A la part dreta, toca Menú More.
  3. Fes lliscar els nivells de volum fins a on vulguis:
    • Volum de multimèdia: música, vídeos, jocs o altres tipus de contingut.
    • Volum de trucada: volum de l'altra persona durant una trucada.
    • Volum del to
    • Volum de notificacions
    • Volum d'alarma.

Consells:

• Si vols que el teu Assistent de Google canviï el volum del telèfon, digues (en castellà) "Hey Google, cambia el volumen" o toca l'opció corresponent.
  • Si el teu telèfon està vinculat a més d'un dispositiu Bluetooth, pots triar en quin vols escoltar música, mirar vídeos i jugar a jocs. A "Volum de multimèdia", toca Reprodueix contingut multimèdia a.
  • Quan prems un botó de volum, el volum canviarà en funció del que estiguis fent. Per exemple, si estàs mirant una pel·lícula, canviaràs el volum de la pel·lícula. Si prems els botons de volum quan no estàs escoltant res, canviaràs el volum del contingut multimèdia.

Activar el mode de vibració o silenciar el dispositiu

1. Prem un botó de volum.
  2. A la dreta, a sobre del control lliscant, toca Fes sonar Volum del to.
    • Per activar la vibració, toca Vibra Vibra.
    • Per silenciar el dispositiu, toca Silencia Silencia.

Consells:

• Per tornar a activar el so del telèfon, desactiva l'opció Vibra Vibra o activa l'opció To de trucada Volum del to.
  • Per silenciar el so del telèfon quan reps una trucada, prem un botó de volum.
Desactivar alguns sons i vibracions
Pots silenciar tots els sons o activar-ne alguns, com ara les alarmes o les trucades importants.
Fer que vibrin totes les trucades
  1. Prem un botó de volum.
  2. A la part dreta, toca Menú More.
  3. Si cal, toca Mostra'n més.
  4. Activa l'opció Vibra en trucades o bé toca Vibració i tecnologia hàptica i, a continuació, Vibra en trucades i, a continuació, Activa Vibra sempre.
Canviar què passa quan prems els botons d'engegada i d'apujar el volum (Pixel 5a i models anteriors)

Consell: per activar ràpidament la vibració, prem els botons d'engegada i d'apujar el volum.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració A continuació, Drecera per impedir que soni.
  3. Activa o desactiva l'opció Impedeix els sons.
  4. Tria què passa quan prems els botons d'engegada i d'apujar el volum:
    • Vibra: les trucades i les notificacions vibraran.
    • Silencia: les trucades i les notificacions no sonaran.

Canviar els sons de trucada

Canviar el so de trucada
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració A continuació, So de trucada del telèfon.
  3. Tria un so de trucada.
  4. Toca Desa.
Assignar un so de trucada a algú
  1. Obre l'aplicació Contactes del telèfon Contactes.
  2. Toca un contacte.
  3. Toca Més Més A continuació, Estableix so de trucada.
  4. Tria un so de trucada.
  5. Toca Desa.
Obtenir sons de trucada nous

Baixar aplicacions de sons de trucada

Pots obtenir més sons de trucada amb les aplicacions de sons de trucada a Google Play Store Google Play.

Transferir un so de trucada des d'un ordinador

1. Connecta el telèfon a l'ordinador mitjançant un cable USB. Obtén informació sobre com pots transferir fitxers mitjançant USB.
  2. A la finestra que s'obre, busca la carpeta "Sons de trucada". Copia-hi el fitxer de música (mp3).
  3. Desconnecta el telèfon de l'ordinador.

Consell: els sons de trucada i d'alarmes utilitzen carpetes diferents. Obtén informació sobre com pots afegir sons de trucada per a alarmes.

Canviar altres sons i vibracions

Canviar els sons i la vibració de les notificacions

Canviar el so de les notificacions

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració A continuació, So de notificació predeterminat.
  3. Tria un so.
  4. Toca Desa.

Consell: pots triar sons de notificació diferents per a aplicacions diferents. Fes servir el menú de configuració de cada aplicació. Per exemple, Obtén informació sobre com pots canviar les notificacions de Gmail.

Fer que les notificacions vibrin

Algunes aplicacions et permeten triar si vols que el dispositiu vibri en mostrar notificacions. Obtén informació sobre com pots canviar les notificacions d'aplicacions concretes.

Triar els sons i les vibracions del teclat

Per canviar els sons i les vibracions en escriure, pot ser que hagis de modificar la configuració del teclat. Per exemple, per canviar els sons de Gboard, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema A continuació, Idiomes i introducció de text.
  3. Toca Teclat virtual A continuació, Gboard.
  4. Toca Preferències.
  5. Activa o desactiva aquestes funcions:
    • So en prémer tecles
    • Resposta hàptica en prémer les tecles
      Nota: si no veus aquesta opció, toca Vibra en prémer tecles.

Consell: si tens activada l'opció "Resposta hàptica en prémer les tecles" de Gboard, assegura't que l'opció "Vibració en tocar" també ho està. Obtén informació sobre com pots activar "Vibració en tocar".

Canviar la configuració dels missatges d'emergència

Pots activar o desactivar els tipus d'alerta, consultar les alertes anteriors i controlar el so i la vibració.

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Notificacions i, a continuació, Alertes d'emergència sense fil.
  3. Tria amb quina freqüència vols rebre alertes i quines opcions de configuració vols activar.
Pots utilitzar aquesta opció de configuració per gestionar missatges d'emergència determinats, com ara advertiments de desastres, notificacions sobre amenaces i alertes AMBER.
Triar altres sons i vibracions (tocar, carregar, bloquejar la pantalla i més)
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració A continuació, Configuració avançada.
  3. Activa o desactiva un so o una vibració.
Canviar els sons del perfil professional
  1. Configura un perfil professional.
  2. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  3. Toca So i vibració A continuació, Configuració avançada.
  4. Desplaça't cap avall fins a "Sons del perfil de treball".
  5. Tria els sons de trucada i els tons.

Si fas servir una versió anterior d'Android

Canviar què passa quan prems els botons d'engegada i d'apujar el volum
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So A continuació, Drecera per impedir que soni.
  3. Toca Prem els botons d'engegada i d'apujar el volum alhora.
  4. Tria què vols que faci:
    • Vibra: les trucades i les notificacions vibraran.
    • Silencia: les trucades i les notificacions no sonaran.
    • No facis res.
Apujar o abaixar el volum
  1. Prem un botó de volum.
  2. A la part dreta, toca la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Tria el tipus de volum:
    • Contingut multimèdia Volum de multimèdia (música, vídeos, jocs o altres tipus de contingut)
    • To Volum del to (trucades o notificacions)
    • Alarma Alarma

Consell: també pots canviar els volums a l'aplicació Configuració A continuació, So.

Activa la vibració

Per fer que el telèfon només vibri (sense sonar), mantén premut el botó d'abaixar el volum fins que el telèfon vibri.

Si s'abaixa el volum del contingut multimèdia, en comptes del volum del to, segueix aquests passos:

• A la part dreta, toca la fletxa avall Fletxa avall.
  • Fes lliscar l'opció "To" fins a l'extrem esquerre.

Consell: quan el telèfon estigui en mode de vibració, veuràs la icona corresponent Vibra.