Find, åbn og luk apps på en Android-enhed

Du kan finde udvalgte apps på dine startskærme, og du kan se alle dine apps under Alle apps. Du kan åbne apps, skifte mellem dem og se to apps på samme tid.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Find og åbn apps

Uanset hvor du er

1. Stryg opad fra bunden til toppen af skærmen. Hvis Alle apps Appmenu vises, skal du trykke på ikonet.
  2. Tryk på den app, du vil åbne.

Tip! Hvis du bruger en Google-konto til dit arbejde eller din skole, kan du se dine apps på en fane af typen "Arbejde".

Via genveje

1. Hold appen nede.
  2. Hvis du får vist flere valgmuligheder, skal du vælge en af dem.

Skift mellem seneste apps

1. Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og giv derefter slip.
  2. Stryg til venstre eller højre for at skifte til den app, du vil åbne.
  3. Tryk på den app, du vil åbne.

Luk apps

• Luk én app: Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og giv derefter slip. Stryg opad på appen.
  • Luk alle apps: Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og giv derefter slip. Stryg fra venstre mod højre. Tryk på Ryd alle til venstre.
  • Gå til din startskærm: Tryk på Hjem Hjem eller Hjem Hjem.

Tip! Selvom du ikke lukker dine apps, løber du ikke tør for hukommelse eller batteri. Det styrer Android automatisk.

Hent nye apps

Du kan hente flere apps i appen Play Butik Google Play. Se, hvordan du downloader apps.