Cercar, obrir i tancar aplicacions a Android

Trobaràs algunes aplicacions a les pantalles d'inici, i les aplicacions a la secció Totes les aplicacions.Pots obrir aplicacions, canviar d'una aplicació a una altra i veure'n dues alhora.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Cercar i obrir les aplicacions

Des de qualsevol lloc

1. Llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins a la part superior. Si veus l'opció Totes les aplicacions Menú Aplicacions, toca-la.
  2. Toca l'aplicació que vulguis obrir.

Consell: si fas servir un Compte de Google de la feina o d'un centre educatiu, trobaràs les teves aplicacions a la pestanya "Feina".

Des de dreceres

1. Mantén premuda l'aplicació.
  2. Si veus opcions, tria'n una.

Canviar entre aplicacions recents

1. Des de la part inferior, llisca cap amunt, mantén premut i deixa anar.
  2. Llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per canviar a l'aplicació que vulguis obrir.
  3. Toca l'aplicació que vulguis obrir.

Consell: una altra manera per canviar d'aplicació és lliscar el botó d'inici cap a la dreta.

Tancar aplicacions

• Tancar una aplicació: des de la part inferior, llisca cap amunt, mantén premut i deixa anar. A continuació, fes lliscar l'aplicació cap amunt.
  • Tancar totes les aplicacionsllisca cap amunt fins a la meitat de la pantalla i, a continuació, fes lliscar el dit d'esquerra a dreta. A l'extrem esquerre, toca Esborra-ho tot.
  • Veure la pantalla d'inici: ves a la pantalla d'inici. Obtén informació sobre com pots aprendre a utilitzar el telèfon.

Consell: encara que no tanquis les aplicacions, no et quedaràs sense memòria ni sense bateria. Android ho gestiona de manera automàtica.

Baixar aplicacions noves

Pots baixar més aplicacions a l'aplicació Play Store Google Play. Informació sobre com pots baixar aplicacions.

Articles relacionats