Cercar, obrir i tancar aplicacions a Android

Trobaràs algunes aplicacions a les pantalles d'inici, i totes les aplicacions a la secció Totes les aplicacions.Pots obrir aplicacions, canviar d'una aplicació a una altra i trobar-ne dues alhora. Obtén informació sobre com pots cercar i moure aplicacions amb el nostre tutorial pas a pas.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Cercar i obrir les aplicacions

Des de qualsevol lloc

1. Llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins a la part superior. Si veus l'opció Totes les aplicacions Menú Aplicacions, toca-la.
  2. Toca l'aplicació que vulguis obrir.

Consell: si fas servir un Compte de Google de la feina o d'un centre educatiu, trobaràs les teves aplicacions a la pestanya "Feina".

Des de dreceres

1. Mantén premuda l'aplicació.
  2. Si tens opcions, tria'n una.
Canviar entre aplicacions recents
  1. Llisca cap amunt des de la part inferior, mantén premut i deixa anar.
    • Si fas servir Android Go amb la navegació amb 3 botons, toca Aplicacions recents .
  2. Llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per canviar a l'aplicació que vulguis obrir.
  3. Toca l'aplicació que vulguis obrir.
Tancar aplicacions

Important: algunes aplicacions, com ara Serveis de Google Play o aplicacions del sistema, no es poden aturar. Obtén més informació sobre Serveis de Google Play.

• Tancar una aplicació: llisca cap amunt des de la part inferior, mantén premut i deixa anar. A continuació, fes lliscar l'aplicació cap amunt.
  • Tancar totes les aplicacions: llisca cap amunt des de la part inferior, mantén premut i deixa anar. A continuació, llisca d'esquerra a dreta. A l'esquerra, toca Esborra-ho tot.
  • Tancar totes les aplicacions a Android Go: llisca cap amunt des de la part inferior, mantén premut i deixa anar. A la part inferior, toca Esborra-ho tot.
  • Trobar la pantalla d'inici: Toca Inici Inici o Inici Inici.
  • Per evitar que les aplicacions funcionin en segon pla:
    1. Per obrir la configuració ràpida, llisca cap avall dues vegades des de la part superior de la pantalla.
    2. Per veure el nombre d'aplicacions actives en segon pla:
      • A la part inferior esquerra, toca # aplicacions actives.
      • O bé, a la part inferior dreta, toca el número que hi ha al costat de Configuració Configuració i Engegada Engegada.
    3. Per tancar cada aplicació activa, toca Atura.

Consell: encara que no tanquis les aplicacions, no et quedaràs sense memòria ni sense bateria. Android ho gestiona de manera automàtica.

Baixar aplicacions noves

Pots baixar més aplicacions a l'aplicació Play Store Google Play. Informació sobre com pots baixar aplicacions.