Beveiligingsinstellingen voor Android-apparaten controleren of wijzigen

U kunt uw beveiligingsinstellingen updaten om uw Android-apparaat beter te beveiligen.

U kunt de meeste beveiligingsinstellingen van uw apparaat beheren via de app Instellingen Instellingen-app. Tik op Beveiliging en locatie.

Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 9 en hoger. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie

Beveiligingsstatus

Apparaatbeveiliging

Privacy