Kontrollera eller ändra säkerhetstinställningarna på Android-enheter

Du kan skydda Android-enheten genom att uppdatera säkerhetsinställningarna.

Du kan hantera de flesta av enhetens säkerhetsinställningar i appen Inställningar Appen Inställningar. Tryck på Säkerhet och plats.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 9.0 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

Säkerhetsstatus

Säkerhet för enhet

Sekretess

• Plats
    Ändra platsinställningar för enheten. Läs mer om hur du aktiverar eller inaktiverar plats.
  • Visa lösenord
    Du kan se vad du skriver så att du lättare kan ange mer komplicerade och säkrare lösenord.
  • Appar för enhetsadministratör
    Visa eller ta bort appar som kan administrera enheten.
  • Betrodda agenter
    Du kan använda funktioner för automatisk upplåsning som Betrodda platser eller Voice Match på enheten. Läs ner om hur du aktiverar automatiskt upplåsning.
  • Fästa skärmen
    Du kan fästa en skärm så att den visas tills du lossar den. Läs om att fästa skärmar.
  • Appar med åtkomst
    Hantera vilka appar som har åtkomst till data om hur appen används på enheten.