Sjekk eller endre sikkerhetsinnstillinger for Android-enheter

Du kan bidra til å beskytte Android-enheten din ved å oppdatere sikkerhetsinnstillingene.

Du kan administrere de fleste av enhetens sikkerhetsinnstillinger fra Innstillinger-appen Innstillinger-app. Trykk på Sikkerhet og posisjon.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Sikkerhetsstatus

Enhetssikkerhet

• Skjermlås
    Lås enheten din med en PIN-kode, et mønster eller et passord. Finn ut hvordan du angir en skjermlås.
  • Innstillinger for låseskjerm
    Velg hvordan varsler vises, om du vil ha en melding på låseskjermen, om du vil kunne legge til brukere fra låseskjermen, og om du vil vise alternativet for låsing eller hvilke sanger som spilles. Finn ut hvordan du kontrollerer varsler eller slår på låsing.
  • Smart Lock
    Angi at enheten skal låses opp automatisk under visse omstendigheter. Finn ut hvordan du låser opp automatisk.

Personvern

• Posisjon
    Endre posisjonsinnstillingene for enheten din. Finn ut hvordan du slår posisjon på eller av.
  • Vis passord
    For å gjøre det enklere å bruke passord som er mer komplekse og sikre, kan du se hva du skriver.
  • Apper for enhetsadministrator
    Se eller fjern apper som kan administrere enheten din.
  • Pålitelige agenter
    Tillat at enheten bruker alternativer for automatisk opplåsing, for eksempel pålitelige steder eller Voice Match. Finn ut hvordan du slår på automatisk opplåsing.
  • Én-appsmodus
    Du kan feste en skjerm for å holde den synlig til du løsner den. Finn ut hvordan du fester skjermer.
  • Apper med brukstilgang
    Administrer hvilke apper som har tilgang til bruksdata for apper på enheten din.