Beveiligingsinstellingen voor Android-apparaten controleren of wijzigen

U kunt uw beveiligingsinstellingen updaten om uw telefoon beter te beveiligen.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 10 en hoger. Bekijk meer informatie over hoe je je Android-versie controleert.

Uw beveiligingsinstellingen beheren

1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  2. Tik op Beveiliging. Als 'Beveiliging' niet wordt weergegeven, tikt u op Beveiliging en locatie of Google En dan Beveiliging.

Beveiligingsstatus

Apparaatbeveiliging

Privacy