Suojausasetusten tarkistaminen tai muokkaaminen Android-laitteella

Voit suojata puhelintasi paremmin päivittämällä suojausasetukset.

Voit hallita useimpia puhelimesi suojausasetuksia Asetukset-sovelluksessa. Voit tarkistaa suojausasetuksesi valitsemalla Asetukset-sovelluksessa kohdan Suojaus tai Suojaus ja sijainti.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 10:tä tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Suojaustila

Laitteen suojaus

Tietosuoja