Tjek eller skift sikkerhedsindstillinger for Android-enheder

Du kan beskytte din Android-enhed ved at opdatere dine sikkerhedsindstillinger.

Du kan administrere de fleste af enhedens sikkerhedsindstillinger i appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. Tryk på Sikkerhed og placering.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Sikkerhedsstatus

Enhedssikkerhed

• Skærmlås
    Lås din enhed med en pinkode, et mønster eller en adgangskode. Se, hvordan du konfigurerer en skærmlås.
  • Præferencer for låseskærm
    Vælg, hvordan underretninger skal vises, om du vil have en meddelelse på din låseskærm, om du vil have mulighed for at tilføje brugere fra låseskærmen, om muligheden for lukning skal vises, eller om du vil se, hvilken sang der afspilles. Se, hvordan du styrer underretninger og aktiverer lukning.
  • Smart Lock
    Konfigurer enheden til at låse op automatisk under visse omstændigheder. Se, hvordan du låser enheden op automatisk.

Privatliv

• Placering
    Skift placeringsindstillinger for din enhed. Se, hvordan du slår Placering til eller fra.
  • Vis adgangskoder
    Du kan se, hvad du indtaster, så du nemmere kan bruge mere komplekse og sikre adgangskoder.
  • Apps til enhedsadministration
    Se eller fjern apps, der kan administrere din enhed.
  • Trust agents
    Lad din enhed bruge automatiske oplåsningsmuligheder som f.eks. Godkendte steder eller Voice Match. Se, hvordan du aktiverer automatisk oplåsning.
  • Skærmfastholdelse
    Du kan fastholde en skærm for at bevare visningen, indtil du frigør den. Få oplysninger om, hvordan du fastholdet skærme.
  • Apps med brugsadgang
    Administrer, hvilke apps der har adgang til data om appbrug på din enhed.