Consultar o canviar la configuració de seguretat en dispositius Android

Pots millorar la protecció del telèfon actualitzant-ne la configuració de seguretat.

Pots gestionar la majoria d'opcions de configuració de seguretat del telèfon a l'aplicació Configuració. Per consultar aquestes opcions, ves a l'aplicació Configuració i toca Seguretat o Seguretat i ubicació.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 10 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar la versió d'Android.

Estat de seguretat

Seguretat del dispositiu

Privadesa