Android-laitteen akun varaustason tarkistaminen

Voit tarkistaa, kuinka paljon akkua puhelimessa on jäljellä. Puhelimen latautuessa näet, kuinka kauan akun täyteen latautuminen kestää.

Huom. Osa näistä ohjeista koskee vain Android 9:ää tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Akun varaustason lisääminen tilapalkkiin

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Akku.
  3. Ota käyttöön Akun varaus prosentteina.

Akun keston ja käytön tarkistaminen

Tärkeää: Asetuksissa voi olla puhelinkohtaisia eroja. Pyydä lisätietoja laitteen valmistajalta.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Voit tarkistaa akun jäljellä olevan varauksen ja käyttöajan Akku-kohdasta.
  3. Katso lisätietoja valitsemalla Akku.
  4. Näet kaavion ja lisätietoja valitsemalla Lisää Lisää Ja sitten Akun käyttö. Jos Akun käyttö ‑kohtaa ei näy, käytössäsi on vanha Android-versio. Kosketa tällöin suurta Akku-kuvaketta Akku.

Täyden latauksen valmistumisajan tarkistaminen

1. Liitä puhelin laturiin. Odota hetki, niin näet, kuinka nopeasti akku latautuu.
  2. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  3. Voit tarkistaa akun jäljellä olevan varauksen ja täyden latauksen valmistumisajan Akku-kohdasta.