Fer una captura de la pantalla d'un dispositiu Android o gravar-la

Pots fer una foto (captura de pantalla) o gravar un vídeo de la pantalla del telèfon. Després de capturar la pantalla, podràs veure, editar i compartir la imatge o el vídeo.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Fer una captura de pantalla

1. Obre la pantalla que vulguis capturar.
  2. Segons el telèfon que tinguis:
    • Prem els botons d'engegada i d'abaixar el volum alhora.
    • Si això no funciona, mantén premut el botó d'engegada durant uns segons. A continuació, toca Captura de pantalla.
    • Si cap d'aquestes opcions no funciona, ves al lloc web d'assistència del fabricant del teu telèfon per obtenir ajuda.
  3. A la part inferior esquerra, veuràs una previsualització de la captura de pantalla. En alguns telèfons, trobaràs l'opció Captura de pantalla Captura de pantalla a la part superior de la pantalla.

Fer una captura de pantalla lliscant

Important: aquests passos funcionen en dispositius amb Android 12 i versions posteriors en la majoria de pantalles que et permeten desplaçar-te.
  1. Obre la pantalla que vulguis capturar.
  2. Prem els botons d'engegada i d'abaixar el volum alhora.
  3. A la part inferior, toca Captura més.
  4. Per seleccionar el contingut que vols capturar, segueix les directrius per retallar.

Cercar, compartir i editar una captura de pantalla

Consell: si no tens l'aplicació Fotos, és probable que facis servir una versió anterior d'Android. Obre l'aplicació Galeria del telèfon i toca Visualització d'àlbum i, a continuació, carpeta Captures de pantalla.

1. Obre l'aplicació Fotos Fotos.
  2. Toca Biblioteca A continuació, Captures de pantalla.
    • Per compartir una captura de pantalla, toca Comparteix Comparteix.
    • Per editar una captura de pantalla, toca Edita Edita.

Gravar la pantalla d'un telèfon

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Toca Gravació de pantalla .
    • És possible que hagis de lliscar cap a la dreta per trobar aquesta opció.
    • Si no hi és, toca Edita Edita i arrossega la icona Gravació de pantalla a la configuració ràpida.
  3. Tria què vols gravar i toca Inicia. La gravació comença després del compte enrere.
    • Pots triar si vols gravar l'àudio i mostrar els tocs a la pantalla abans de començar.
  4. Per deixar de gravar, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla i toca la notificació de Gravació de pantalla .

Cercar gravacions de pantalla

1. Obre l'aplicació Fotos Fotos.
  2. Toca Biblioteca i, a continuació, Pel·lícules.