Connectar-se per Bluetooth en un dispositiu Android

Pots utilitzar el Bluetooth per connectar dispositius al teu telèfon sense cables. Després de vincular un dispositiu Bluetooth per primera vegada, els dispositius poden connectar-se automàticament. Si el telèfon està connectat a algun dispositiu per Bluetooth, trobaràs la icona del Bluetooth Bluetooth a la part superior de la pantalla. Obtén informació sobre com pots connectar un dispositiu Bluetooth.

Important:

Activar o desactivar el Bluetooth des de l'aplicació Configuració

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Toca Bluetooth Bluetooth.

Consell: per estalviar bateria, desactiva el Bluetooth quan no el facis servir (en mode d'avió es desactiva).

Pas 1: vincula un accessori Bluetooth

Important: els dispositius continuen vinculats fins que no els desvincules.

Opció 1: utilitzar l'aplicació Configuració (tots els accessoris Bluetooth)
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Mantén premuda la icona del Bluetooth Bluetooth.
  3. Toca Vincula un dispositiu nou.
    • Si no trobes aquesta opció, marca la secció "Dispositius disponibles" o toca Més Més i, a continuació, Actualitza.
  4. Toca el nom del dispositiu Bluetooth que vols vincular al dispositiu.
  5. Segueix les instruccions en pantalla.
Consell: si necessites una contrasenya i no en tens, prova "0000" o "1234"; són les contrasenyes més habituals.
Opció 2: utilitzar notificacions (només amb accessoris amb Vinculació ràpida)
  1. Fes les comprovacions següents:
    • L'accessori Bluetooth funciona amb Vinculació ràpida. A les capses dels accessoris s'indica si funcionen amb Vinculació ràpida. En moltes també s'indica si són "Made by Google" (fet per Google) o "Made For Google" (fet per a Google). Troba accessoris a Google Store.
    • El telèfon o la tauleta fa servir Android 6.0 o una versió posterior.
    • El telèfon o la tauleta té el Bluetooth i la ubicació activats.
  2. Encén l'accessori amb Vinculació ràpida i activa el mode de vinculació. Comprova que l'accessori estigui a prop del telèfon o de la tauleta.
  3. Quan rebis una notificació, toca l'opció Toca per vincular.
  4. Rebràs una notificació amb el missatge "Dispositiu connectat" o "Vinculació completada".
  5. Si has de configurar l'accessori, toca Configura ara.
Consell: si no reps cap notificació, obre l'aplicació Configuració del telèfon o la tauleta i toca Dispositius connectats. A "Dispositius disponibles", selecciona el dispositiu que vols vincular. Per obtenir més informació, ves a la secció Cercar accessoris amb Vinculació ràpida.

Pas 2: connecta el dispositiu

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Comprova que el Bluetooth estigui activat.
  3. Mantén premuda la icona del Bluetooth Bluetooth.
  4. A la llista de dispositius vinculats, toca un dispositiu vinculat que no estigui connectat.
  5. Quan el telèfon i el dispositiu Bluetooth estiguin connectats, el dispositiu es mostrarà a la llista com a connectat.

Configurar, desvincular o cercar un accessori Bluetooth

Desvincular els accessoris Bluetooth, canviar-ne el nom o seleccionar-hi accions
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Mantén premuda la icona de Bluetooth Bluetooth.
    • Si l'accessori es mostra a "Dispositius multimèdia disponibles", al costat del nom del dispositiu, toca Configuració Configuració.
    • Si no hi ha cap accessori a "Dispositius connectats prèviament", toca Mostra-ho tot. Al costat del nom de l'accessori, toca Configuració Configuració.
  3. Per fer-hi canvis, segueix aquests passos:
    • Per canviar el nom de l'accessori, toca Edita Opció de configuració d'edició (icona de llapis) a la part superior.
    • Per desconnectar-lo, toca Desconnecta Suprimeix.
    • Per suprimir completament el dispositiu del telèfon, toca Oblida Esborra.
    • En alguns dispositius pots activar o desactivar altres opcions de configuració.
Consell: en una tauleta compartida entre diverses persones, totes poden canviar la configuració general del Bluetooth.
Canviar el nom de Bluetooth del telèfon o la tauleta
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth.
  3. Comprova que el Bluetooth estigui activat.
  4. Toca Nom del dispositiu.
  5. Introdueix un nom nou.
  6. Toca Canvia el nom.
Cercar accessoris amb Vinculació ràpida
Important: quan et connectes amb Vinculació ràpida, els accessoris Bluetooth s'associen al teu Compte de Google. Els altres dispositius connectats que tinguis poden reconèixer els accessoris que afegeixis i demanar-te si vols que s'hi vinculin automàticament.
  1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Google i, a continuació, Dispositius i compartició i, a continuació, Dispositius i, a continuació, Desactiva Cerca dispositius propers.
Consell : per desar els dispositius automàticament, activa l'opció Desa els dispositius automàticament.

Com gestiona les teves dades Vinculació ràpida (només accessoris que funcionen amb Vinculació ràpida)

Google recull certa informació per vincular ràpidament els teus dispositius Bluetooth amb dispositius que utilitzen el teu Compte de Google. Part d'aquesta funcionalitat utilitza Serveis de Google Play. Per exemple, Vinculació ràpida recull:

• Informació personal amb finalitats relacionades amb la funcionalitat, com ara el nom que dones a un dispositiu Bluetooth durant la configuració.
  • Dades de rendiment i informació d'ús amb finalitats d'analítica.

Desactivar Vinculació ràpida

Les dades que recull Vinculació ràpida s'encripten en trànsit. Pots suprimir les dades recollides en desactivar Vinculació ràpida.

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Googlei, a continuació,Dispositius i comparticiói, a continuació,Dispositiusi, a continuació, Desactiva Cerca dispositius propers.